Αυτοκίνητο παρέσυρε κοριτσάκι έξω από σχολείο μπροστά στα μάτια της μητέρας του στη Λαμία

Αυτοκίνητο παρέσυρε κοριτσάκι έξω από το 14ο και 20ο Δημοτικό σχολείο Λαμίας, λίγο μετά τη 1:00′  το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το 9χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε ήταν μαθήτρια του Ειδικού σχολείου στο Παγκράτι. Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε γιατί το περίμενε η μητέρα του που πήγε να πάρει το μικρότερο αδελφάκι του από το νηπιαγωγείο που είναι απέναντι από το 14ο και 20ο Δημοτικό σχολείο Λαμίας.

Πως έγινε το ατύχημα

Ακόμη δεν είχαν σχολάσει τα παιδιά του δημοτικού και δεν υπήρχε μεγάλη κίνηση από παιδιά στο δρόμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα αυτοκίνητο ανέβαινε την οδό Αμφικτυώνων. Ξαφνικά ένα 9χρονο κοριτσάκι πετάχτηκε στο δρόμο ανάμεσα από τα αυτοκίνητα, που ήταν παρκαρισμένα, για να πάει στην μητέρα του που ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και περίμενε το κοριτσάκι μαζί με το μικρότερο αδελφάκι του.

Ο οδηγός προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο, αλλά δεν πρόλαβε, με αποτέλεσμα να παρασύρει το κοριτσάκι το οποίο πέφτοντας στο δρόμο χτύπησε στο κεφάλι.

Ακολούθησε πανικός. Αμέσως ο σοκαρισμένο οδηγός και όσοι ήταν στο σημείο έτρεξαν να βοηθήσουν το τραυματισμένο κοριτσάκι.

Ταυτόχρονα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έφθασε άμεσα στο σημείο και παρέλαβε την μικρή, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι έχει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και εκδορές, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

lamiareport