Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη; Ανατριχιαστική μαρτυρία στην Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε με καθαριστή του τομέα 7, όπου δολοφονήθηκε άγρια η Δώρα Ζέμπερη.

Εργάζεται μέχρι τις δύο το μεσημέρι και έβλεπε το θύμα να επισκέπτεται συχνά το μνήμα του φίλου της Σαββατοκύριακα, πρωινές ώρες. Δύο μέρες μετά τον φόνο, αφού έφυγαν οι αστυνομικοί από τον χώρο, ειδικό συνεργείο ανέλαβε να καθαρίσει τα ματωμένα ίχνη της δολοφονίας. Οι εργαζόμενοι όμως δεν βρήκαν κάποιο άλλο στοιχείο που να οδηγούσε στα χνάρια του δράστη.

Η συνομιλία της δημοσιογράφου με μία ακόμη μάρτυρα, φέρνει στο φως λεπτομέρειες για την παρουσία ενός περίεργου ατόμου.

Ένας άνδρας είχε σταματήσει στον τάφο που επισκεπτόταν η Δώρα. Στην μάρτυρα έκανε εντύπωση το εχθρικό του ύφος. Είχε ύψος 1.75, μακριά μαλλιά και μούσι. Φορούσε τζιν παντελόνι και τζιν μπουφάν. Την κοίταξε άγρια και έφυγε από την κεντρική πύλη. «Δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ πριν εδώ και μου φάνηκε πολύ παράξενος. Μου κίνησε την περιέργεια γιατί φαινόταν αγχωμένος, σαν να έψαχνε κάτι. Αν τον έβλεπα σε φωτογραφία σίγουρα θα μπορούσα να τον αναγνωρίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Όλοι στο νεκροταφείο αναρωτιούνται ποιος να είναι ο δράστης και αναφέρουν ότι παράξενο έχουν δει.

Ένα ιδιαίτερο πρόσωπο κίνησε την περιέργεια ενός μάρτυρα που μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη. Έκανε λόγο για ένα άτομο που εμφανίστηκε πρωινές ώρες στο νεκροταφείο, προσπάθησε να αποφύγει τον κόσμο που βρισκόταν εκεί και να περάσει απαρατήρητο. Μπήκε από την πίσω είσοδο και για τις κινήσεις του έχει ενημερωθεί η Αστυνομία.

Η κάμερα του «Τούνελ» εντόπισε μυστικά περάσματα κλεφτών, κρυψώνες και κλοπιμαία. Η αναπαράσταση στον Τομέα 7 του νεκροταφείου που βάφτηκε στο αίμα, έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.

Η άτυχη εφοριακός δέχτηκε πισώπλατα την επίθεση του δράστη ενώ καθόταν στο πεζούλι δίπλα στον τάφο του παιδικού της φίλου που επισκεπτόταν συχνά.

Με έναν σουγιά κατάφερε δεκατέσσερις μαχαιριές στην αδύναμη γυναίκα που δεν κάλεσε αμέσως σε βοήθεια. Οι ειδικοί – καλεσμένοι στην εκπομπή της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου ανέλυσαν τα στοιχεία του φρικτού εγκλήματος, όπως φάνηκαν από την έρευνα. Απομακρύνθηκαν από την εκδοχή της ληστείας και εστίασαν σε αυτή του οργανωμένου εγκλήματος.

e-maistros