Αυτός είναι ο νικητής του Silver Award στο MasterChef 4

Στην πέμπτη και τελευταία μέρα του Silver Award του MasterChef 4, Δημήτρης Μπέλος και Μαρία Μπέη βρέθηκαν αντιμέτωποι μετατρέποντας τον τελικό σε… οικογενειακή υπόθεση.

Οι δυο παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο υψηλών προδιαγραφών το λεγόμενο «Αυγοlution».

Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι κριτές του μαγειρικού διαγωνισμού που δοκίμασαν και τις δυο παρασκευές, το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Το πιάτο όμως που ήταν γευστικά και εμφανισιακά πιο κοντά σε αυτό που ετοίμασαν για το MasterChef οι καλεσμένοι σεφ ήταν αυτό του Δημήτρη Μπέλου ο οποίος και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ και τη βαλίτσα με τα μαχαίρια.

Η αγαπημένη του Μαρία, με την ανακοίνωση των κριτών έπεσε στην αγκαλιά του και λίγη ώρα αργότερα δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής: «Κρίμα που δεν του έδωσα εγώ αυτή τη βαλίτσα. Καλά τα λεφτά εννοείται πως θα του τα «φάω» εγώ, οπότε το ίδιο είναι».

«Δε νιώθω πλούσιος γιατί έχω «λαδώσει» όλο τον κόσμο. Είπα ότι θα βγάλω και τους 9 παίκτες στα εστιατόρια που έχουν οι κριτές. Μήπως πρέπει να κερδίσω και τον τελικό για να ξεχρεώσω αυτά που υποσχέθηκα;», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μπέλλος.