Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από το Σύλλογο Ωρωπού «Η ΚΡΗΤΗ»

Συναυλία αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 19 Ιουνίου, από τον Πολιτιστικό και  Λαογραφικό Σύλλογο Κρητών του Δήμου Ωρωπού «Η Κρήτη», στον ιστορικό χώρο των Παλαιών Φυλακών.

Τα τραγούδια του τεράστιου μουσικοσυνθέτη εκτέλεσε η Χορωδία Συλλόγου Κρητών σε μουσική επιμέλεια και συντονισμό της κας Αθανασίας Καρελιώτη.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τρομπούκης εκ μέρους του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής της Ν.Δ. στην Περιφέρεια Αττικής Β. Οικονόμου, η πρώην Βουλευτής Ι. Στεργίου,  ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Σμέρος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Χρ. Τρομπούκης, οι Αντιδήμαρχοι Γ. Παπαγιάννης, Ευ. Ηλιάσκος Κ. Λίτσας, Ν. Τζεβελέκος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ευ. Καλύβας, οι πρώην Δήμαρχοι Θ. Ρούσσης και Γ. Γαβριήλ, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Βελτανιώτης  και Γ. Πούλος, οι Πρόεδροι Σκάλας Ωρωπού Σπ. Καρύδας, Μαλακάσας Σπ. Λίτσας οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ. Ελευθέρας, Μιχ. Λαγός και Μιχ. Οικονομίδης, Πρόεδροι Συλλόγων και πλήθος κόσμου.