Βάνα Μπάρμπα: Ατύχημα για την ηθοποιό-Η εγχείρηση στην οποία θα υποβληθεί

Μια περιπέτεια με την υγεία της φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός την περασμένη Κυριακή βρέθηκε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση “Προμηθέας Δεσμώτης”, ωστόσο ένα ατύχημα που είχε εκεί την οδήγησε στο χειρουργείο.

Όπως ανέφερε η ίδια σε ανάρτησή που έκανε στο Facebook, γλίστρησε αποχωρώντας και υπέστη πολλαπλά κατάγματα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους και από εκεί στη Βούλα, όπου και θα πρέπει να χειρουργηθεί.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα:

Λοιπόν όσα φέρνει η στιγμή.. δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.. Επίδαυρο εχθές σε μια μαγική παράσταση.. Προμηθέας δεσμώτης. ..με ενθουσιασμό το χειροκρότημα.. και μετά ένα αστείο γλίστρημα και…να το, το κακό.. πολλαπλά. Κατάγματα.. και τώρα εγχείρηση.. θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσοκομείο αργούς και τώρα τον κ Βουγιουκλάκη.. και τους θεράποντες γιατρούς στη Βούλα….κακό καλοκαίρι δύσκολο….πάμε παρακάτω.. έχει ο θεός…να μην ξεχάσω να πω πόσα γλυκά μου συμπαράσταση καν οι κουμπάροι μου Στράτος και Σοφία ..και ο φίλος μου Πάρις Αμοργιανός….τους ταλαιπώρησε τόσο…αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ Χρήστο που πήγε και μας έφερε.. ο Έλληνας έχει φιλότιμο.. μέσα του. αυτό είναι τόσο πολύτιμο από τα λίγα που μας έμειναν…

tlife.gr