Βίασε 11χρονη, τη σκότωσε και επέστρεψε στο γαμήλιο γλέντι

Την ώρα που η Ινδία συγκλονίζεται από τον ομαδικό βιασμό μιας 35χρονης στον οποίο συμμετείχε και ο ίδιος της ο πατέρας, αλλά και τη δολοφονία ενός οκτάχρονου κοριτσιού, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται στο φως και προκαλεί αποτροπιασμό και φρίκη. Ένας 24χρονος κατάφερε να απομακρύνει από γαμήλιο πάρτι μια 11χρονη με πρόσχημα ότι θα της έδινε αναψυκτικό, τη βίασε, τη χτύπησε θανάσιμα με τσιμεντόλιθο και ύστερα επέστρεψε ανενόχλητος στη γιορτή.

Το περιστατικό συνέβη στην συνοικία Kabirdham στο Chhattisgarh της Ινδίας αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 24χρονος ήταν στο γαμήλιο πάρτι όπου παρευρισκόταν με τους γονείς της η 11χρονη και κατάφερε να δελεάσει το παιδί να τον ακολουθήσει σε ερημική τοποθεσία. Εκεί, τη βίασε και στη συνέχεια τη σκότωσε με έναν τσιμεντόλιθο.

Ο δράστης επέστρεψε ύστερα στο γαμήλιο γλέντι χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι είχε αίματα στο πουκάμισό του.

Έπειτα από τις πολλές υποθέσεις που έρχονται στο φως, η κυβέρνηση της Ινδίας εξετάζει το ενδεχόμενο να τροποποιήσει τον νομικό κώδικα για να επιβάλλεται στο εξής η θανατική ποινή στους βιαστές μικρών παιδιών.

Χιλιάδες Ινδοί διαδήλωσαν τις τελευταίες ημέρες σε όλη τη χώρα μετά την απαγωγή, τον βιασμό και τον θάνατο της οκτάχρονης  που καταγόταν από μια φυλή μουσουλμάνων νομάδων στο κρατίδιο Τζάμου και Κασμίρ.

newsbeast.gr