Βίκυ Καγιά: Έγκυος στον τέταρτο μήνα

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη φωτογραφία που ανέβασε η Βίκυ Καγιά και φούντωσε τα σενάρια εγκυμοσύνης.

Η ίδια πριν λίγους μήνες είχε αναφέρει σε συνέντευξή της για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού: «Τρία παιδιά έχουμε! Ζωή να έχουν. Την Μπιάνκα και άλλα δύο από τον προηγούμενο γάμο του Ηλία. Το να κάνω και δεύτερο παιδί, δεν μπορώ καν να το σκεφτώ ούτε ως ιδέα αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Από το μηδέν πήγα στο τρία. Είμαι μία εν δυνάμει πολύτεκνη μητέρα. Ξέρεις τι γίνεται στο σπίτι με τρία παιδιά; Άσε καλύτερα…».

Ωστόσο τα ευχάριστα νέα χτύπησαν την πόρτα της αγαπημένης επιχειρηματία και παρουσιάστριας του Shopping Star. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Hello, το οποίο ανήρτησαν και πριν λίγη ώρα στα social media, η Βίκυ Καγιά περιμένει τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Ηλία Κρασσά!

«Η Βίκυ Καγιά λάμπει από ευτυχία, διανύοντας τον τέταρτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του περιοδικού. Δύο χρόνια λοιπόν μετά τον ερχομό της μικρής Μπιάνκα στη ζωή, ο πελαργός χτύπησε και πάλι την πόρτα της Βίκυς Καγιά και η ευτυχία της ίδιας και της οικογένειάς της δεν περιγράφεται.

Δείτε την ανάρτηση για το δημοσίευμα που κυκλοφορεί.

instyle