Βαγγέλης Περρής: Οι πρώτες δηλώσεις για τον θάνατο του Θέμου

Για τον θάνατο του επί πολλά χρόνια στενού του συνεργάτη Θέμου Αναστασιάδη, αλλά και την πρόθεσή του να μείνει εκτός τηλεόρασης μίλησε ο Βαγγέλης Περρής στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου» και το Στέφανο Κωνσταντινίδη το πρωί της Τρίτης και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τον άνθρωπο με τον οποίο πολλοί τον είχαν συνδέσει στη συνείδησή τους, μιας και η συνεργασία που είχαν μεταξύ τους εντός κι εκτός τηλεοπτικών πλατό κρατούσε παραπάνω από μια δεκαετία.

«Εντάξει αυτό είναι δύσκολη συζήτηση και από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, το περίμενα, το ήξερα. Ήταν θέμα ημερών, να γίνει επίσημο. Ενώ περιμένεις τι θα γίνει, ξαφνικά εξαφανίζεται ένα περιβάλλον και εμφανίζεται σαν να είναι βυθισμένο ένα άλλο, που είναι γεμάτο γέλια, όμορφες στιγμές και λες εμένα αυτό μου λείπει. Ήταν δύσκολο, πολύ δύσκολη στιγμή δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα. Δεν έκανα προσπάθεια να μιλήσουμε το τελευταίο καιρό. Ήξερα τι γίνεται. Είχαμε επαφή μέσω μηνυμάτων κάποια στιγμή και μου είπαν κάποια στιγμή ότι δεν χρειάζεται», είπε.

Πηγή: star.gr