Βασίλης Δημάκης – Ερασμία Μάνου: Χωρίζουν λίγους μήνες μετά το σύμφωνο συμβίωσης

Χωρίζουν ο Βασίλης Δημάκης και η Ερασμία Μάνου, οι οποίοι είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης τον περασμένο Μάιο στις φυλακές Κορυδαλλού. Η ανακοίνωση του κρατούμενου.

Στην ξαφνική λύση του συμφώνου συμβίωσής τους προχωρούν ο Βασίλης Δημάκης και η Ερασμία Μάνου, σχεδόν ένα χρόνο μετά από την σύναψή του.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Δημάκης, που παραμένει κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, με ανάρτησή του στα social media την Παρασκευή (16/02).

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα δικό του ποίημα, ενώ έπειτα ανακοίνωσε πως πρόκειται να προχωρήσουν στη λύση του συμφώνου συμβίωσης για αυστηρά προσωπικούς λόγους και πως το διαζύγιό τους είναι συναινετικό.

Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης ενώθηκαν με σύμφωνο συμβίωσης, παρουσία συμβολαιογράφου και της μητέρας της τραγουδίστριας, Σοφίας Βόσσου, μέσα στις φυλακές, τον Μάιο του 2023.

Η ανάρτηση του Βασίλη Δημάκη και η ανακοίνωση για τον χωρισμό

«Tελείωσε… κι η αγάπη έπαψε,
έσταξε δάκρυα η καρδιά κι έκλαψε
μα δεν τελειώνει η αγάπη κι ειν’ αλήθεια
τελειώνει μόνο στα κακά τα παραμύθια .

Κάποιες φορές πρέπει να κάνεις το σωστό
να ‘’υπακούς’’ στα θέλω άλλων , γιατί αυτό …
σε έχει κάνει να χεις ήδη αποφασίσει
σαν να μη νοιάζεσαι η καρδιά αν θα ραγίσει .

Σ’ ευχαριστώ , για όσο υπήρξες στη ζωή μου
για όσα υπέροχα διδάχτηκε η ψυχή μου ,
δεν σ’ αδικώ κι ούτε ποτέ μου θα σε κρίνω
γιατί η αγάπη μια ειν’ αγκάθι , μία κρίνο.

Κι αν σου τελείωσε η αγάπη δεν πειράζει
εγώ θ’ αράζω στης καρδιά σου το πρεβάζι
γιατί αυτό που απ’ όλα πιότερο με νοιάζει
είναι να πάψω ν’ αγαπώ ό,τι σου μοιάζει”.

Κορυδαλλός 16/2/2024.

Υ.Γ. Την Τρίτη 20/02/2024 το απόγευμα, σε προκαθορισμένο ραντεβού που κλείστηκε σήμερα έχω καλέσει τον συμβολαιογράφο κύριο Αντώνιου, έτσι ώστε να προβούμε στη λύση του συμφώνου συμβίωσης το οποίο είχαμε συνάψει με την κυρία Ερασμία Μάνου πρώην σύντροφο μου!!!

Οι λόγοι είναι αυστηρά προσωπικοί και άπτονται της ιδιωτικότητας του καθενός μας ξεχωριστά και προφανώς δεν είναι ανακοινώσιμοι κι ούτε αφορούν και κανέναν στο κάτω κάτω της γραφή!

Το διαζύγιό μας άλλωστε, είναι απολύτως συναινετικό και θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο και για τους δυο μας την προκειμένη στιγμή!
Άλλωστε ο γράφων, έχει αποφασίσει στη ζωή του να μην παρεμβαίνει στην φυσική ροή των πραγμάτων!!! Όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζω ότι ενίοτε “κάθε εμπόδιο για καλό”!

Επίσης εύχομαι, σήμερα που είναι η γενέθλια ημέρα της, να τα εκατοστίσει, να παλεύει για ό,τι αγαπάει, να είναι πάντα γερή, δημιουργική και με ελεύθερη βούληση!».

news247.gr