Βασίλης Δοσούλας: Η συγκλονιστική περιγραφή του πατέρα του για τον ακρωτηριασμό του 27 χρόνια μετά

Συγκινεί ο πατέρας του Βασίλη Δοσούλα περιγράφοντας τον ακρωτηριασμό του από το ιπτάμενο δελφίνι το 1994.

Τον πατέρα του Βασίλη Δοσούλα, Απόστολο, ο οποίος πριν αρκετά χρόνια είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τον σοκαριστικό ατύχημά του, φιλοξένησε στην εκπομπή της “Η φωτογραφία της ζωής μου” η Μαριάννα Τουμασάτου.

Ήταν Αύγουστος του 1994 στο Τολό, όταν ο 10χρονος τότε Βασίλης ψάρευε μαζί με τον πατέρα του και τον θείο του. Ξαφνικά ένα ιπτάμενο δελφίνι έρχεται καταπάνω τους με ταχύτητα 32 κόμβων και συγκρούεται με τη βάρκα τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι έλικες του δελφινιού ακρωτηριάζουν τα δύο πόδια και το δεξί χέρι του, το οποίο οι γιατροί κατάφεραν να “συγκολλήσουν” στο ΚΑΤ λίγες ώρες μετά.

Το ατύχημα συγκλόνισε το πανελλήνιο και καλύφθηκε από τα μέσα και τον Τύπο της εποχής.

Βασίλης Δοσούλας : Η συγκλονιστική περιγραφή του πατέρα του για τον ακρωτηριασμό του 27 χρόνια μετά

Η συγκλονιστική περιγραφή του πατέρα του

Ο πατέρας του δακρύζει, μιλώντας για εκείνη τη μέρα… λυγίζει κι ας έχουν περάσει 27 χρόνια. “Είδα το παιδί μου να μελανιάζει” λέει εμφανώς συγκινημένος.

Δοσούλας

Όταν μίλησε στο γιο του για τα προσθετικά μέλη που θα βοηθούσαν την κατάστασή του, εκείνος τον ρώτησε: “Σαν τον Ρόμποκοπ μπαμπά;”. “Ναι Βασίλη, κάπως έτσι”, του απάντησε.

Δοσούλας

Τόσο ο πατέρας του Βασίλη, όσο και η Μαριάννα Τουμασάτου δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, με τον πρώτο να περιγράφει αναλυτικά την τιτάνια προσπάθεια του ίδιου όσο και των γιατρών.

thetoc.gr