Βγήκαν μαχαίρια στη ΝΟΔΕ Τρικάλων

20.3.2016

Βγήκαν τα μαχαίρια στις εσωκομματικές διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας κι ακόμη δεν μπήκαμε στο, κυρίως, μενού ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων του κόμματος και των συνέδρων για το Τακτικό Συνέδριο το τρίτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα.

«Καζάνι που βράζει» είναι η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων αλλά και άλλων Νομαρχιακών Επιτροπών ανά τη χώρα απόρροια της έντονης… προεκλογικής «μονομαχίας» για την εκλογή Πρόεδρου του κόμματος.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr το πρωί της Κυριακής στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων υπήρξε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Εφορευτικής  Επιτροπής (Ν.ΕΦ.Ε.) Τρικάλων, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη των Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, των Μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών και των Αντιπροσώπων (Συνέδρων) των Νομαρχιακών Οργανώσεων στο Εθνικό Συνέδριο και για την εκλογή στο αξίωμα του Υπευθύνου Θεματικού Τομέα Δράσης της Ν.Ο.Δ.Ε. Τρικάλων.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων Κωστής Γιαννακός και ενδιαφερόμενος για την Προεδρία της  Τοπικής Οργάνωσης των Τρικάλων, επιχείρησε να θέσει ερωτήματα σχετικά με την εκλογική διαδικασία. Ωστόσο, αντιμετώπισε την οργή του Προέδρου της ΝΟΔΕ Τρικάλων Νίκου Μουζακιάρη ο ο οποίος τον εξύβρισε και τον προπηλάκισε. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να τον… αρπάξει από τον γιακά, με αποτέλεσμα να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο κ. Γιαννακός αποχώρησε από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων, κάνοντας λόγο για «κατάντια της ΝΟΔΕ Τρικάλων».
Την ίδια ώρα η Νομαρχιακή Εφορευτική  Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε.) Τρικάλων, ζήτησε να επιστραφούν πίσω το απόγευμα οι καταστάσεις των Μελών που, όπως υποστηρίζει, δόθηκαν μεροληπτικά σε υποψηφίους και μη υποψηφίους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ισονομία.