Βιασμός ανήλικης: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του ιερέα – Τι επικαλέστηκε

O δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του ιερέα, που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης στα Κάτω Πατήσια

Σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αναφέρει:

«Ώς ποινικολόγος επί σειρά ετών και ιδίως δικηγόρος  παρ΄ Αρείω Πάγω ,  πολλών ποινικών υποθέσεων,  έχοντας υπόψιν μου τις νέες σοβαρές καταγγελίες και τα νεότερα σοβαρά στοιχεία που προέκυψαν από το μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου για την υπόθεση του εντολέως μου Ιερέα που κατηγορείται για βιασμό (άρθρο 336 Π.Κ ) ,  γενετήσιες πράξεις με ανήλικο 14- 15 κατ΄εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώνοντας τα 14-15 έτη κατ ΄εξακολούθηση και  πορνογραφία ανηλίκων ( προμήθεια , κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας).

Επειδή τα ως νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας στις 24-01-2022  έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση  δηλώνω ευθαρσώς πως παραιτούμαι από την υπόθεση και αρνούμαι  την εντολή που έλαβα από τον ίδιο τον κατηγορούμενο στις 21-01-2022, τονίζοντας την αλήθεια που με διέπει ως συνήγορος καθώς είχα την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον Ιερέα πως δεν υφίσταται καμία ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη 14 χρονη , αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του και προ εκπλήξεως μου δημοσιοποιήθηκαν νέες καταγγελίες εναντίον του . Το γεγονός αυτό με οδήγησε στο σημείο να παραιτηθώ από πληρεξούσιος δικηγόρος του.

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Νέα μαρτυρία που σοκάρει – Στον οίκο του Θεού πρέπει να είμαστε γυμνοί

Νέες αποκαλύψεις για τον ιερέα που κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση μια ανήλικη κοπέλα.

Γυναίκα υποστηρίζει πως πήγε για εξομολόγηση στην ενορία των Πατησίων και ο 37χρονος της έκανε άσεμνες ερωτήσεις για την σεξουαλική της ζωή, της ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες όπως σε γέννησε η μάνα σου και την παρότρυνε να βγάλει τα ρούχα της στο εξομολογητήριο.

Ήθελα να μιλήσω με κάποιον πνευματικό. Μου σύστησαν τον συγκεκριμένο, τον ήξερα οπτικά, συναντηθήκαμε και συζητήσαμε τα θέματα που με απασχολούσαν. Εδειχνε αδιάφορος. Εστίαζε το βλέμμα του σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος και με έφερνε σε αμηχανία. Όταν τελείωσα άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις για την σεξουαλική μου ζωή. Ποια στάση μου αρέσει, εάν ο άντρας μου με ικανοποιεί, εάν θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό γιατί είμαστε στον οίκο του Θεού και πρέπει να είμαστε γυμνοί. Η λέξη γυμνοί δεν ήταν με τη μεταφορική έννοια αλλά να έρθω εγώ με τον ίδιο πιο κοντά, να αποκτήσω εμπιστοσύνη», είπε η γυναίκα στο STAR, διευκρινίζοντας πως το περιστατικό συνέβη το 2021.

Μετά από καιρό «ο ιερέας μου έστειλε γραπτό μήνυμα “μήπως το σκέφτηκες καλύτερα” και “αν θέλεις να κλείσουμε ραντεβού στο καινούργιο κτήριο που δεν θα είναι κανείς βράδυ, μήπως θέλεις να μου στείλεις γυμνή φωτογραφία όπως σε γέννησε η μάνα σου;” Αυτό ήταν γραπτό μήνυμα το οποίο όταν γίνει άρση απορρήτου δεν θα κρυφτεί. Μου ζήτησε γυμνή φωτογραφία και πίστευα πως δεν ήταν αυτός στο κινητό, πως μου κάνουν πλάκα. Θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι πολλές και ανεξαρτήτου ηλικία και σιγά-σιγά θα αρχίσει να φαίνεται».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO