Βιβλίο φωτιά για την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

7.2.2016

Κρατάει τον πρωθυπουργό και κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης η πρώην πρόεδρος της Βουλής Κα Ζωή Κωνσταντοπούλου  η οποία ετοιμάζει βιβλίο φωτιά που θα κάνει πολλούς στο Μαξίμου να χάσουν τον ύπνο τους.

Σύμφωνα με όσα διαρρέει το περιβάλλον της κας  Ζωής Κωνσταντοπούλου
– Έχει στα χέρια της φακέλους… φωτιά με έργα και ημέρες κορυφαίων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ
– Δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για συζητήσεις της με τον πρωθυπουργό και κορυφαίους υπουργούς

– «Κάποιοι πολύ σύντομα θα χάσουν τον ύπνο τους» λένε πρόσωπα από το περιβάλλον της
– Πως αντιδρά το Μέγαρο Μαξίμου

Τις επόμενες κινήσεις της για να “απαντήσει” στις… επιθέσεις που θεωρεί πως δέχεται από το Μέγαρο Μαξίμου ετοιμάζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και φέρεται αποφασισμένη ακόμη και… βιβλίο να γράψει!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θεωρεί πως υπάρχει σχέδιο πολιτικής απαξίωσης της, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από το Μέγαρο Μαξίμου και εκτελείται με επιδεξιότητα από ανθρώπους του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού.

Και όπως αναφέρει, ετοιμάζει την απάντησή της με φακέλους-φωτιά για τα έργα και τις ημέρες κορυφαίων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ και νέες αποκαλύψεις για σειρά περιστατικών που παραμένουν άγνωστα και συνέβησαν κατά την περίοδο που ήταν ακόμη πρόεδρος της Βουλής.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, με την πρόσφατη απάντησή της στα όσα είχε πει ο Νίκος Βούτσης σε συνέντευξή του στην Καθημερινή περί «συνολικής καταγραφής», άφησε σαφέστατα να εννοηθεί ότι το επόμενο διάστημα θα δουν το φως της δημοσιότητας σημαντικά στοιχεία από την προηγούμενη περίοδο, ίσως και μέσα από ένα βιβλίο ντοκουμέντο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απάντηση στον Νίκο Βούτση και τα όσα αποκάλυψε ήταν μόνο ένα μέρος των άγνωστων περιστατικών που έζησε ως μέλος της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Και σημειώνεται ότι το πιο σημαντικό περιεχόμενο από συζητήσεις της με τον πρωθυπουργό και κορυφαίους υπουργούς θα αποτυπωθεί προσεχώς και… εντύπως!

Ο πόλεμος που έχει ανοίξει ανάμεσα στην κυβέρνηση και την πρώην πρόεδρο της Βουλής είναι δεδομένος. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει το δημοσίευμα των Παραπολιτικών, στο Μαξίμου θεωρούν δεδομένο ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα προσχωρήσει στη συγκρότηση νέου αντιμνημονιακού φορέα και φοβούνται πως η κίνησή της αυτή θα έχει τη στήριξη ισχυρών εκδοτικών συγκροτημάτων και καναλιών, τα οποία όπως θεωρούν, επεξεργάζονται σενάρια πτώσης της κυβέρνησης!