Βρέθηκε πτώμα σε ψυγειοκαταψύκτη στην Καλλιθέα

13.1.2016

Σε θρίλερ εξελίσσεται  η εύρεση πτώματος ενός άνδρα περίπου 65 χρόνων, χθες το μεσημέρι, μέσα σε ψυγειοκαταψύκτη σε διαμέρισμα στην οδό Ευαγγελιστρίας 37 στην Καλλιθέα.

Το πτώμα του άνδρα είδε δικαστικός επιμελητής, όταν πήγε να παραδώσει ένα ένταλμα κατάσχεσης στην οικιακή βοηθό που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας της. Ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε την πόρτα ανοιχτή και μπήκε στο διαμέρισμα, όπου ανακάλυψε το μακάβριο εύρημα.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και έφτασε στο σημείο σε λίγα λεπτά.

Το θύμα βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα σε εμβρυακή στάση και με μονωτική ταινία στο στόμα, ενώ στον καταψύκτη βρέθηκαν και κηλίδες αίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεσήλικη οικιακή βοηθός διέμενε στο διαμέρισμα με τον 65χρονο,  ναυτικός στο επάγγελμα και είχαν παντρευτεί έχοντας αποκτήσει ένα παιδιάκι. Το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί, ενώ φέρεται να έχει επιστρέψει στη χώρα της, μαζί με το παιδί της.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο αδελφός του 65χρονου άντρα είχε δηλώσει την εξαφάνισή του τον Ιανουάριο του 2015, αναφέροντας παράλληλα ότι είχε τσακωθεί με τη σύζυγό του.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, ο παππούς του 13χρονου του είχε αφήσει κληρονομιά 230.000 ευρώ, στην οποία συνδικαιούχος και ο πατέρας του ο οποίος δολοφονήθηκε.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν την Βουλγάρα σύζυγο του 65χρονου και η Interpol έχει εκδώσει σήμα για τον εντοπισμό της.

Σημειώνεται ότι η Βουλγάρα έχει και έναν 30χρονο γιο από τον πρώτο της γάμο.

Αστυνομικοί του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών και του τμήματος ανθρωποκτονιών έσπευσαν στο σπίτι από το μεσημέρι, ενώ ιατροδικαστής έκανε τη νεκροψία.