Βόλος: Αγωνία για τον 31χρονο που αγνοείται-Βρέθηκε η σκηνή και αντικείμενά του

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες στον Βόλο για τον εντοπισμό του 31χρονου Ανδρέα Μποτονάκη που αγνοείται εδώ και αρκετές μέρες.

Βόλος: Βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος Ανδρέας που ήταν αγνοούμενος για μέρες

Ο 31χρονος από τη Θεσσαλονίκη είχε φύγει πριν από ένα μήνα από το σπίτι του για να κάνει ελεύθερη κατασκήνωση και είχε βρεθεί στον λόφο της Γορίτσας στον Βόλο.

Όμως εδώ και αρκετές μέρες έχουν χαθεί τα ίχνη του. Η εθελοντική ομάδα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων στον Βόλο ξεκίνησε τις έρευνες στην περιοχή αμέσως μόλις δηλώθηκε η εξαφάνιση του 31χρονου από την οικογένεια του.

Η ομάδα άρχισε να χτενίζει όλη την περιοχή που, σύμφωνα με πληροφορίες, κατασκήνωσε ο 31χρονος.

Βρέθηκε η σκηνή και αντικείμενά του

Τελικά χθες, Τετάρτη 28/07, κατάφεραν να ανακαλύψουν τη σκηνή που χρησιμοποίησε, όπως και κάποια προσωπικά του αντικείμενα, όμως ο ίδιος είναι ακόμα άφαντος.

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον εθελοντή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, κ. Βασίλη Ηλιόπουλο, που με την ομάδα του ανακάλυψαν τα αντικείμενα του 31χρονου και ανέφερε πως «καταφέραμε και βρήκαμε στο λόφο της Γορίτσας τη σκηνή που ανήκει στον νεαρό αγνοούμενο. Μέσα σε αυτήν βρήκαμε και ένα σακίδιο του, την ταυτότητα του αλλά και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

Βρήκαμε και λίγα ρούχα του, πολλά από αυτά ήταν έξω από τη σκηνή του. Δεν ξέρουμε αν τα άφησε ο ίδιος όπως όπως ή τα έβγαλαν έξω τα σκυλιά που έχει η περιοχή.

Πάντως από τα στοιχεία φαίνεται πως ο άνθρωπος έχει φύγει από τη σκηνή του εδώ και αρκετές μέρες».

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται και σήμερα, τόσο από την εθελοντική ομάδα, όσο και από άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που βρίσκονται ήδη στην περιοχή.

Το χρονικό

Το χρονικό της εξαφάνισης Ο 31χρονος Ανδρέας Μποτονάκης ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου από τη Θεσσαλονίκη όπου διαμένει μόνιμα , συνέχισε στο Αμύνταιο Φλώρινας και κατέληξε στο Βόλο, όπου κατασκήνωσε τελικά στο λόφο της Γορίτσας με μία μπλε σκηνή. Έχει ύψος 1.80 και είναι αδύνατος. Τελευταία φορά εθεάθη από μία γνωστή του γυναίκα, στις 21 Ιουλίου έξω από σουπερμάρκετ που βρίσκεται κοντά στο νοσοκομείο Βόλου.

Τον αναζητά με αγωνία τόσο η οικογένεια του που δήλωσε την εξαφάνιση στην Αστυνομία, όσο και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου που έχουν και την άδεια των συγγενών για να ερευνήσουν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Το κινητό του είναι κλειστό εδώ και αρκετές μέρες.

«Φοβόμαστε»

Χθες Τετάρτη 28/07, το newsit.gr μίλησε με τη μητέρα του 31χρονου, η οποία ζει μέσα στην αγωνία και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου έφυγε εδώ και περισσότερο από ένα μήνα από τη Θεσσαλονίκη. Ο σύζυγός μου στις 8 Ιουλίου είχε πάει να τον δει στον Βόλο όπου είχε κατασκηνώσει και του πήγε και λίγα ρούχα που χρειαζόταν. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε. Στις 20 Ιουλίου έκλεισε το κινητό του και απ´ότι είδαμε και τις τελευταίες τραπεζικές συναλλαγές τις έκανε στις 22 του μηνός. Έκτοτε δεν έχει κάνει καμία κίνηση και δεν ξέρουμε τι μπορεί να έγινε. Ζούμε μέσα στην αγωνία. Φοβόμαστε μήπως έχει γίνει κάτι κακό. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συνέβη. Έχουμε τρελαθεί από την αγωνία και το άγχος. Αύριο θα πάω με τον πατέρα του στον Βόλο να ψάξουμε κι εμείς. Πρέπει να βρεθεί σύντομα. Παρακαλώ όποιον γνωρίζει ή έχει δει κάτι που μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με τις Αρχές».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

newsit.gr