Βόλος: Και τις δύο ανήλικες κόρες είχε δώσει η μητέρα στον 56χρονο

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για τον 56χρονο παντοπώλη από τη Νέα Ιωνία του Βόλου που τον περασμένο Ιούλιο συνελήφθη στην Κέρκυρα για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης, την οποία είχε πάρει μαζί του διακοπές με τη συναίνεση της μητέρας της.

Στα μέσα Μαΐου το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κέρκυρας τον καταδίκασε σε 20ετη φυλάκιση για απόπειρα βιασμού και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου έναντι αμοιβής και σε 14ετη κάθειρξη τη 40χρονη μητέρα της ανήλικης όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Χθες Πέμπτη ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου, άσκησε σε βάρος του συμπληρωματική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που είχε συμπληρώσει τα 14 όχι όμως και τα 18 χρόνια υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις της τέλεσης από πρόσωπο που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με οικείο πρόσωπο του ανηλίκου και δεχόταν υπηρεσίες ανηλίκου.

Η περίπτωση αυτή αφορά τη μεγαλύτερη αδελφή (είναι εξαμελής οικογένεια), όταν ήταν ανήλικη (τώρα είναι 18).

Η υπόθεση που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη είχε αποκαλυφθεί το περασμένο καλοκαίρι όταν ο 56χρονος είχε πάρει στις διακοπές του τη 14χρονη για να εκπληρώσει τις διαστρεμμένες ορέξεις του. Για κακή του τύχη όμως η παρατηρητικότητα των ανθρώπων του ξενοδοχείου είχε ως αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι αρχές και να ξετυλιχτεί το κουβάρι της αμαρτίας. Από την πρώτη στιγμή εκτός της κακοποίησης της 14χρονης στο μικροσκόπιο των αρχών είχαν μπει στοιχεία που φανέρωναν ότι ο 56χρονος είχε ξεκινήσει τις άρρωστες ορέξεις του από τη μεγαλύτερη αδερφή, πάντα με τη συναίνεση της μητέρας που αρκούνταν σε λίγα χρήματα και φαγητό προκειμένου να εκδίδει τις κόρες της.