Βόλος: Στο νοσοκομείο γιαγιά από τα χτυπήματα του εγγονού της

Δεν σεβάστηκε τον δεσμό αίματος που τον δένει μαζί της ούτε το προχωρημένο της ηλικίας. Χτύπησε τη γιαγιά του αλλεπάλληλα στα πόδια και της προξένησε μώλωπες.

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας φέρεται να έπεσε χθες στις 21:00 σε κεντρική συνοικία του Βόλου μία γυναίκα ηλικίας 87 ετών. Μάλιστα δράστης των πράξεων φρίκης φέρεται να είναι ο εγγονός της, το παιδί που αγαπά σαν δύο φορές δικό της, που μεγάλωνε από μικρό και καλομάθαινε με την αγάπη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες γείτονας δεν άντεξε τις φωνές του οικογενειακού καβγά και μπήκε στο σπίτι για να δει πώς είναι η γυναίκα. Οι φωνές του τσακωμού τους διαπερνούσαν τους τοίχους του σπιτιού ακούγονταν σε ολόκληρη τη γειτονιά. Ετρεξε για να για να βοηθήσει και βλέποντας την ηλικιωμένη τραυματισμένη κάλεσε σε βοήθεια το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Στις 21:10, η 87χρονη μεταφερόταν στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Στο σπίτι έσπευδαν αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου προκειμένου να διαπιστώσουν τι συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εγγονός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και ανακρινόταν. Φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του. Πάντως, μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε υποβληθεί σε βάρος του μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr