Βόμβα Μητρόπουλου για παρουσία εκπροσώπου του ΔΝΤ στη χώρα μας που «πετσοκόβει» συντάξεις

9.12.2015

Βόμβα Αλ. Μητρόπουλου στην εκπομπή «Ανατροπή». Την ώρα που ο πρωθυπουργός ξόρκιζε την παρουσία  του ΔΝΤ στην Ελλάδα και υποστήριζε ότι δεν είναι αναγκαία η χρηματοδότηση της χώρας μας, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής  κατήγγειλε ότι Διευθυντής του ΔΝΤ βρίσκεται στην Πατησίων 12 ,όπου στεγάζεται ο ΟΓΑ και πετσοκόβει τις συντάξεις.

Εάν αυτή η καταγγελία αληθεύει πρόκειται για έναν ακόμη εμπαιγμό της κυβέρνησης και προσωπικά του κ. πρωθυπουργού απέναντι στον ελληνικό λαό. Κι αυτό γιατί η κυβέρνηση θα λάβει όπως φαίνεται έτοιμη την τελική πρόταση για το ασφαλιστικό την οποία θα πρέπει απλώς να παρουσιάσει και να ψηφίσει στη Βουλή μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Ο κ. Μητρόπουλος κατήγγειλε πρόσφατα ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται για περικοπές στις κύριες συντάξεις που μπορεί να φτάσουν και το 20%. Εξ αιτίας αυτής της αποκάλυψης για το ασφαλιστικό, ο κ. Μητρόπουλος κατήγγειλε ευθέως τον Πρωθυπουργό και το ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκονται πίσω από τα δύο κακουργήματα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που κατηγορείται, κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη.