Βόμβες Δημήτρη Καμμένου για Νovartis: Δεν προκύπτει εμπλοκή πολιτικού-Ο Πολάκης γνώριζε

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, βρέθηκε  καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων μίλησε για την υπόθεση της Novartis

«Δεν προκύπτει ότι έχουν φύγει λεφτά από κάποιον άνθρωπο της novartis και να έχουν πάει σε κάποιον πολιτικό. Το σκάνδαλο υπάρχει. Υπήρχε σκάνδαλο χρηματισμού χιλιάδων γιατρών με υλικών ή άυλων τρόπων. Υπάρχει λογαριασμός στην Ελβετία της novartis που έχουν δοθεί χρήματα σε γιατρούς» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος στην εκπομπή SBC Life  με την Ηρώ Ράντου.

«Οσα έχω διαβάσει από την δικογραφία δεν υπάρχει απόδειξη για μαρτυρίες κατά των πολιτικών και δεν υπάρχει η πληροφόρηση για το που οι άνθρωποι αυτοί έχουν αυτή την γνώση. Αυτά που λένε δεν μπορούν να αποδειχθούν.Είναι μεγάλη υπόθεση που σαφώς μπορούν να προκύψουν και άλλα στοιχεία. Τα αδικήματα έχουν διαγραφεί, αν υπάρχει κάτι θα πάει στο ξέπλυμα του μαύρου χρήματος που δεν υπάρχει διαγραφή. Οπότε θα τους κυνηγήσουμε. Θα τους πάρουμε το κεφάλι που λέει ο λαός.» αναφέρει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Με όσα στοιχεία υπάρχουν αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένας δόλος ή σκοπιμότητα από πολιτικό. Από ότι προκύπτει από το FBI οι μάρτυρες είναι στελέχη της novartis.Όπως περιγράφονται αυτές οι καταστάσεις μου μοιάζει ότι υπάρχουν κάποια εσωτερικά θέματα στη Novartis. Δηλαδή φαίνεται να ξεπλένονται χρήματα εντός της novartis και να έχει ξεσπάσει όλη αυτή η ιστορία. Οι μάρτυρες ήθελαν να αποποιηθούν δικές τους ευθύνες και να πετάξουν την μπάλα στην κερκίδα. Νομίζω πως η υπόθεση θα γυρίσει στον εισαγγελέα και δεν θα γίνει προανακριτική στη Βουλή.» λέει ο Δημήτρης Καμμένος ενώ τέλος αναφέρει επίσης πως ο « Πολάκης ως γιατρός γνώριζε το θέμα πριν. Δεν μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στον φάκελο».