Β. Κικίλιας: «Η Κυβέρνηση παρουσιάζει εικόνα παιδικής χαράς»

 

7.12.2015

Δριμεία κριτική στη κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Β. Κικιλίας μιλώντας στο real fm κάνοντας λόγο για «παιδική χαρά».

Ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι «Συγκλόνισε αρνητικά όλους μας η ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή για τον προϋπολογισμό. Η Κυβέρνηση παρουσιάζει εικόνα παιδικής χαράς. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα εθνικά μας θέματα, την οικονομία, το προσφυγικό, είναι τουλάχιστον ερασιτεχνικός και ζημιώνει τη χώρα».

Όσο για τα εσωκομματικά υποστήριξε ότι «Δεν έχει πάρει θέση υπέρ κανενός υποψηφίου» και πρόσθεσε «Περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία στη ΝΔ, προσχωρώ σε αυτούς που ήθελαν να γίνει η διαδικασία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, και τότε να μπορεί να υπάρχει ένας ενιαίος λόγος, γιατί καταλαβαίνω ότι στον πυρετό των εκλογών οι υποψήφιοι είναι υποχρεωμένοι, ενδεχομένως,  να μιλούν και υπό το πρίσμα αυτό. Η ΝΔ θα λειτουργήσει ως σύνολο και ως ένα, αυτοί που αποφάσισαν κατά καιρούς να ακολουθήσουν άλλες διαδρομές, η ιστορία έδειξε ότι ο κύκλος έκλεισε σύντομα και πιστεύω ότι παρόλο που υπάρχουν  γρατσουνιές από τη διαδικασία, θα βρεθούμε όλοι ενωμένοι στο τέλος της διαδικασίας».