Β. Λεβέντης: Συγκυβέρνηση… αστρολογικών προβλέψεων 2016

29.12.2015

Τα ευφάνταστα σενάρια του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων κ. Β. Λεβέντη ξεπερνούν και τις αστρολογικές προβλέψεις ακόμη και  του «Ξανθού Μάγου» από την Βόρεια Ελλάδα. Ο νέος Καζαμίας για το 2016 της Ένωσης Κεντρώων φέρει την υπογραφή των εκδόσεων Λεβέντη,

Ο κ. Λεβέντης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ξεπέρασε τον εαυτό του κάνοντας λόγο για ένα περίεργο  σενάριο, σύμφωνα με το οποίο,  ο Κώστας Καραμανλής θα ζητήσει από τον Πάνο Καμμένο, με τον οποίο διατηρεί ισχυρό δίαυλο επικοινωνίας, να αποχωρήσει από την κυβέρνηση προκειμένου να σχηματιστεί μια κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ (εφόσον στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκλεγεί πρόεδρος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης).

«Ο λαός και η νεολαία θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία μέσα. Αν εκλεγεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, είναι πολύ πιθανό ένα τέτοιο σενάριο», υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Μεϊμαράκης, όπως είπε, έχει την υποστήριξη των καραμανλικών, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης των ακροδεξιών, όπως ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης. Και διευκρίνισε ότι ο Κώστας Καραμανλής, υπέρμαχος, όπως είπε, μιας τέτοιας συνεργασίας, μπορεί να «αποσύρει τον Καμμένο από την κυβέρνηση» για να διευκολύνει τις εξελίξεις.  Τόνισε, δε, για άλλη μία φορά ότι το κόμμα του δεν προτίθεται να συμμετάσχει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα «βλακώδες σενάριο».

«Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων να απευθύνεται στο κόμμα του και τους ψηφοφόρους του», τόνισε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αναφερόμενη στις δηλώσεις Λεβέντη σχετικά με τις σχέσεις Καμμένου – Καραμανλή.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος είπε ότι πρόκειται για όνειρα θερινής νυκτός και μυθεύματα τα όσα λέει ο κ. Λεβέντης.