Γαλάτσι: «Ηταν σαν να έπεσε βόμβα» -Ο ιδιοκτήτης του φούρνου περιγράφει την πτώση του 45χρονου από τον 6ο όροφο

Ένας 45χρονος άνδρας στο Γαλάτσι έπεσε από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, αλλά μια τέντα ανέκοψε την πορεία του και έτσι δεν έχασε τη ζωή του.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., ο 45χρονος δεν έχασε τη ζωή του καθώς προσγειώθηκε σε τέντα φούρνου-ζαχαροπλαστείου που βρίσκεται ακριβώς από κάτω από την πολυκατοικία. Οι γείτονες ξαφνιάστηκαν από τον εκκωφαντικό θόρυβο που προκλήθηκε από την πτώση του άνδρα και αμέσως βγήκαν στα μπαλκόνια προκειμένου να δουν τι ακριβώς συνέβη. Στη θέα του 45χρονου που βρισκόταν πάνω στην τέντα του καταστήματος, άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ στο σημείο -όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου- έσπευσαν και οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μέσω twitter για το περιστατικό στο Γαλάτσι
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με κατάγματα. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής τα αίτια της πτώσης, που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής, δεν έχουν γίνει γνωστά, δηλαδή αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή για ατύχημα.

«Ηταν σαν να έπεσε βόμβα»
Την ίδια ώρα, αποκαλυπτικά είναι τα όσα  λέει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος «Χωριάτικο», πάνω στην τέντα του οποίου προσγειώθηκε ο 45χρονος άνδρας μετά την πτώση του. Συγκεκριμένα είπε:

«Η πτώση του άνδρα ακούστηκε σαν βόμβα. Μιλάμε για τεράστιο θόρυβο, ο οποίος ακούστηκε πέντε τετράγωνα πιο κάτω. Απ’ ό,τι πληροφορούμαστε τώρα είναι καλά στην υγεία του».

Πηγή: iefimerida.gr