Γαμπρός ο Αλβάρο με τα λεφτά της Αθηνάς!

Ο Βραζιλιάνος θα παντρευτεί τη σύντροφό του με χρήματα από ειδικό προικοσύμφωνο που είχε κάνει με τη «χρυσή» κληρονόμο

Με τα λεφτά της Αθηνάς Ωνάση ετοιμάζει τον χλιδάτο γάμο του ο άπιστος πρώην σύζυγός της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο με την καλλονή σύντροφό του Ντενίζ Σεβέρο.

Ο γάμος του ζευγαριού έχει οριστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου, με την τελετή και το after wedding party να πραγματοποιούνται μέσα στον επίγειο παράδεισο του «Vila Vita Parc Resort» στην Πορτογαλία, με θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό, που θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά πεντάστερα της Ευρώπης.

Εκεί θα φιλοξενηθούν τόσο το ζευγάρι, που θα μείνει στην πιο πολυτελή σουίτα, όσο και οι καλεσμένοι, που δεν θα ξεπεράσουν τα 150 άτομα, όλοι από τον κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο τους.

Ο 45χρονος Αλβάρο μπορεί στη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του να μην κατάφερε εξαιτίας των αποκαλύψεων περί απιστίας (στοιχεία και πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει για την Αθηνά ο Αλέξης Μανθεάκης, πρώην εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας Ωνάση) να διεκδικήσει τα μυθικά ποσά που αξίωνε, της τάξεως των 400.000.000 δολαρίων, ωστόσο εξασφάλισε ένα σημαντικό ποσό πολλών εκατομμυρίων, το οποίο είχε συμφωνηθεί με την κληρονόμο με ειδικό προικοσύμφωνο πριν από τον γάμο τους.

Να γράψει τη δική της ιστορία

Στόχος του Βραζιλιάνου Αλβάρο αυτή τη φορά είναι η γαμήλια τελετή με την πανέμορφη δημοσιογράφο να γράψει τη δική της ιστορία στα lifestyle περιοδικά και τα social media, ξεπερνώντας κατά πολύ το σούσουρο που είχε προκληθεί το βροχερό εκείνο βράδυ της 3ης Δεκεμβρίου του 2005, όταν ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της δισεκατομμυριούχου κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο γάμος του, όπως έχει ήδη φροντίσει να αποκαλύψει το ζευγάρι μέσα από φωτογραφίες που αναρτά στις σελίδες του στα social media σχετικά με τις προετοιμασίες, δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον προηγούμενο του ιππέα με την Αθηνά.

Τότε, για χάρη της πάμπλουτης νύφης το Μουσείο Τέχνης «Ιδρυμα Μαρία Λουΐζα-Οσκαρ Αμερικάνο» στο προάστιο του Σάο Πάολο Μορούμπι είχε μετατραπεί το 2005 σε σωστό φρούριο, με παραπάνω από 400 σεκιούριτι και δύο πύλες ελέγχου ασφαλείας.