Γεύμα του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τανάγρας στα μέλη του ΚΑΠΗ Δηλεσίου

 

Οι άνθρωποι τη τρίτης ηλικίας είναι ένα ζωντανό δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας. Η Δημοτική Αρχή Τανάγρας και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τανάγρας έμπρακτα έχει στηρίξει με πολλές δράσεις την αναδιοργάνωση των ΚΑΠΗ, τους απόμαχους της ζωής, που έχουν όμως διάθεση και μεράκι για ζωή.

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, το μεσημέρι, το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τανάγρας παρέθεσε γεύμα στα μέλη του ΚΑΠΗ Δηλεσίου στα γραφεία τους, στην οδό Ποσειδώνος, στο Δήλεσι.

Πλούσιο γεύμα, χορός, και τραγούδι  έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στη ζωή αυτών των ανθρώπων. Έζησαν μοναδικές στιγμές ήρθαν πιο κοντά συζήτησαν, είπαν αστεία και είδαν τη ζωή από την καλή πλευρά της. Εκείνη που το χαμόγελο παραμένει πλατύ στα χείλη τους, ανθίζει η ελπίδα και η αισιοδοξία για το αύριο. Στιγμές που δείχνουν την αγάπη στον άνθρωπο και τον στηρίζουν όταν τα χρόνια αρχίζουν να βαραίνουν τους ώμους του, αποκαμωμένος από την ανηφόρα της δουλειάς και των υποχρεώσεων.

Ήταν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Νομικού Προσώπου και προσωπικά του προέδρου του κ. Γιάννη Γκίνη, ο οποίος είναι η ψυχή των ΚΑΠΗ. Έδωσε χαρά αγκαλιάζοντας όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ Δηλεσίου και έδειξε ότι ο Δήμος καθημερινά αγωνίζεται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων αυτών παρέχοντας τους σημαντικές κοινωνικές υπηρεσίες.

Εκτός του Προέδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τανάγρας κ. Γιάννη Γκίνη παρευρέθηκε ο πρώην Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Γιαννάκης, καθώς και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και ο γυμναστής των ΚΑΠΗ κ. Κώστας Καρλατήρας, ο οποίος καθημερινά επιβλέπει την φυσική υγεία και βελτίωση των μελών του ΚΑΠΗ Δηλεσίου.