Γιάννενα: Πολύ μοναχικό άτομο ο φοιτητής που βρέθηκε απαγχονισμένος

Ως άτομο εσωστρεφές που δεν έβγαινε εύκολα από το «καβούκι» του περιγράφουν συμφοιτητές και γνωστοί τον άτυχο Θανάση…που βρέθηκε απαγχονισμένος το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο διαμέρισμά του σε περιοχή των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της «Espresso», ο ιατροδικαστής που έκανε την πρώτη εξέταση στη σορό του άτυχου νέου δεν βρήκε ένδειξη που να φανερώνει τυχόν εγκληματική ενέργεια, πέρα από αυτήν της αυτοχειρίας διά βρόχου.

Ο 21χρονος Θανάσης βρέθηκε απαγχονισμένος με ένα σχοινί δεμένο σε σωλήνα αποχέτευσης μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε στο Κάτω Νεοχωρόπουλο, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το πανεπιστήμιο. Τη σορό του βρήκαν αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί από τους γονείς του, που είχαν να μιλήσουν τουλάχιστον δέκα μέρες με το παιδί τους, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και ο κλειδαράς ο οποίος παραβίασε την πόρτα.

Ο φοιτητής με καταγωγή από την Κατερίνη, που διένυε το δεύτερο έτος των σπουδών του στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, επικοινωνούσε αραιά με τους γονείς του, που έμεναν στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Εκείνοι το είχαν αποδεχτεί, αφού γνώριζαν ότι ο γιος τους ήταν παιδί που κλεινόταν στον εαυτό του, αλλά αυτό που τους ανησυχούσε πάντα ήταν το γεγονός ότι ο Θανάσης έπαιρνε τοις μετρητοίς ό,τι κι αν του συνέβαινε, ακόμα και πράγματα στα οποία άλλος δεν θα έδινε καν σημασία. Αναφορικά με τις σχέσεις του στη σχολή, η πλειονότητα των φοιτητών και των καθηγητών ανέφεραν ότι ο 21χρονος ήταν ένα άτομο χαμηλών τόνων, μοναχικό, που δεν είχε πάρε δώσε και παρέες. Ειδικά το τελευταίο διάστημα είχε ξεκόψει από όλους και δεν είχε επαφές σχεδόν με κανέναν, ενώ υπάρχει η πληροφορία ότι είχε μεγάλο άγχος για τις εξετάσεις.