Για ποιο λόγο οι νέοι Έλληνες θέλουν να πάνε φαντάροι φέτος τον Νοέμβριο

Φαντάροι τον προσεχή Νοέμβριο θέλουν να πάνε οι περισσότεροι νέοι της χώρας. Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται υπερπληθώρα νέων που επιθυμούν να καταταγούν στον στρατό τον προσεχή Νοέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πεντάγωνο. Η επόμενη ΕΣΣΟ όπως όλα δείχνουν θα σπάσει όλα τα ρεκόρ των τελευταίων ετών.

Εάν αναρωτιέστε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, η απάντηση από τους αρμόδιους είναι πως όλοι σκέφτονται να υπηρετήσουν το εννιάμηνό τους τώρα. Και αυτό γιατί θα έχουν απολυθεί μέσα στο θέρος του 2020, ώστε να μην βρίσκονται όλο το καλοκαίρι στη μονάδα. Οι επόμενοι φαντάροι που θα μπουν μετά, θα απολυθούν τον φθινόπωρο.

Από τη μια πλευρά αυτό το αυξημένο ενδιαφέρον είναι καλό, αφού τα ακριτικά στρατόπεδα και τα φυλάκια θα επανδρωθούν άριστα. Από την άλλη όμως, σύμφωνα με τον προβληματισμό που έχει εκφράσει στους επιτελείς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, με αρκετές χιλιάδες φαντάρους παραπάνω, θα προκύψουν προβλήματα ως προς την επάρκεια του απαιτούμενου αριθμού ενδυμάτων, υποδημάτων και σίτισης.