Γλέντησαν μέχρι πρωίας στο χορό του Α.Ο. Συκαμίνου


Tον ετήσιο χορό του διοργάνωσε, την Κυριακή 10 Μαρτίου, με το τέλος της Αποκριάς ο Α.Ο. Συκαμίνου, στο κέντρο «Αλώνι».

Η αποκριάτικη διάθεση ήταν έντονη με το κέφι  να χτυπάει  κόκκινο. Η μουσική έδωσε το έναυσμα για πολύ χορό και φυσικά πειράγματα, καθώς η μέρα το απαιτούσε.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Λιθαδιώτης ευχαρίστησε όλους όσους παρέστησαν γιατί με την παρουσία τους στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου να αναπτύξει το ποδόσφαιρο αλλά μέσα από το άθλημα να διαπαιδαγωγήσει τα νέα παιδιά και να τους αναπτύξει την ευγενή άμιλλα.

Πάντως δεν παρέλειψε να ζητήσει από τον παριστάμενο Δήμαρχο Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση την οικονομική στήριξη του συλλόγου, καθώς εντός των επόμενων ημερών θα γίνει η νέα κατανομή του Δήμου προς τα σωματεία.

Ο Γραμματέας του Α.Ο. Συκαμίνου κ. Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο κ. Θ. Ρούσσης με τη σειρά του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στο Σύλλογο του Α.Ο. Συκαμίνου και τους ανθρώπους που καταβάλλουν προσπάθεια για να διατηρήσουν το σωματείο, δηλώνοντας ότι θα είναι δίκαιος στην κατανομή της οικονομικής στήριξης όλων των συλλόγων αποσπώντας τα χειροκροτήματα των παρισταμένων.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Οικονομάκος είπε: «Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΟ Συκαμίνου για την δουλειά που επιτελούν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Απόψε νοιώθω ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου καθώς και εγώ υπηρέτησα για χρόνια το ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής.

Ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι πλέον δεν θα είναι υποψήφιος για το Δήμο αλλά ότι θέτει  τα Δημοτικά  υποψηφιότητα για Περιφερειακός Σύμβουλος όπου ζητάει τη στήριξη όλων των κατοίκων του Ωρωπού».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού κ. Διονύσης Καμπιώτης συνεχάρη το Δ.Σ. του συλλόγου για την υπέροχη βραδιά και ευχήθηκε τα καλύτερα για το σωματείο, ενώ  υπογράμμισε ότι στηρίζει κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος στη περιοχή».

Τέλος ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Γαζβινιάν, ο οποίος εκπροσώπησε τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γ. Γιασημάκη, με τη σειρά του συνεχάρη τους συντελεστές της εκδήλωσης και ευχήθηκε καλή πορεία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Παρέστησαν,  επίσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημ. Τζεβελέκος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ κ. Στ. Δάβρης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κ. Μιχ. Τόλιας, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ωρωπού κα Αναστασία Μαραβέλια, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι συλλόγων και πολλοί φίλοι.