Γλυκερία: Η εξομολόγηση για τον γιο της-Τι είπε για τον σύζυγό της

Η Γλυκερία σε μία κατάθεση ψυχής. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Σπίτι με το ΜΕGA» το προσεχές Σάββατο, την πορεία της στην μουσική και την οικογένειά της.

Για τη συμμετοχή της στο «Σπίτι με το ΜΕGA» το προσεχές Σάββατο, την πορεία της στην μουσική και την οικογένειά της μίλησε η Γλυκερία στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη.

«Ετοιμάσαμε μια σπουδαία εκπομπή που θα δώσει στον κόσμο συγκίνηση, χαρά και διασκέδαση» δήλωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια για τη συμμετοχή της στο «Σπίτι με το ΜΕGA» αυτού του Σαββάτου.

Μιλώντας για τον σύζυγό της, Στέλιο Φωτιάδη, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 1978, έκανε λόγο ότι είναι το στήριγμά της. «Δεν ξέρω αν θα είχα φτάσει εδώ χωρίς εκείνον».

«Δεν ήταν ποτέ ανταγωνιστικός, ήθελε για μένα το καλύτερο, με λίγη καταπίεση» πρόσθεσε.

Η γνωστή ερμηνεύτρια σε μια σπάνια εξομολόγηση αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον γιο της Κωνσταντίνο αλλά και τον ρόλο της ως γιαγιά.

«Ο γιος μου ο Κωνσταντίνος γράφει από πολύ μικρός δική του μουσική αλλά ντρέπεται να τα βγάλει. Τώρα είναι και μια πολύ δύσκολη περίοδος για τη δισκογραφία αλλά είναι πολύ ταλαντούχος και μακάρι γιατί αυτό δεν έχει ηλικία.

Το να κάνεις ένα δικό σου τραγούδι, Μπορείς να είσαι και λίγο πιο μεγάλος και να το κάνεις αυτό αν υπάρχει ταλέντο… Είμαι πολύ υπερήφανη γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, είμαι γιαγιά και είμαστε ευτυχείς.

Είναι ακόμα στην ορχήστρα μου. Υπάρχουν βλέμματα, ανταλλάσσουμε χαμόγελα. Το να έχει βαρύνει το κλίμα και να γυρνάς να βλέπεις τον γιο σου και να σου σκάει ένα χαμόγελο είναι πολύ σημαντικό σου δίνει τεράστια δύναμη», ανέφερε και συνέχισε.

«Ο ρόλος της γιαγιάς νομίζω ότι είναι ο ωραιότερος ρόλος που μπορεί να έχει μια γυναίκα και νομίζω ισχύει και για τον παππού. Η εγγονή μου έχει πάρει το όνομά μου. Ακόμα δεν έχει κλείσει τα δυο».

newsit.gr