Γνωστή ηθοποιός: Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας, έχει ήδη όνομα

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα και αναφέρθηκε στις οικογενειακές στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τον σύζυγο της, Γιάννη Σαρακατσάνη και το νεογέννητο παιδάκι τους.

Σαν διάθεση μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά! Το χαίρομαι πολύ το μωρό μου, χαίρομαι πολύ που έχω χρόνο να αφιερώνω σε αυτό και περνάω πολύ ωραία. Δεν σκεφτόμουν ότι θα φτάσω στο σημείο να έχω παιδιά, όμως, ήρθαν έτσι οι συνθήκες και οι συγκυρίες. Είναι κάτι που σου βγαίνει προφανώς στην πορεία. Εν τέλει πραγματικά ζω πολύ μεγάλες στιγμές που όσο και αν τις περιγράφει κάποιος που έχει παιδιά, αν δεν κάνεις εσύ, δεν μπορείς να βιώσεις αυτά τα συναισθήματα

Όσον αφορά στη βάπτιση του μωρού της, ξεκαθάρισε πως «το παιδί έχει όνομα οπότε δεν θα κάνουμε βάπτιση. Τον λένε Αύγουστο».

«Την δουλειά μου βεβαίως και την έχω στα πλάνα μου αλλά, επειδή ζούμε σε αυτό τον κόσμο, αυτές τις μέρες που ξέρουμε όλοι ότι ήρθε ο κορονοϊός και μας ανέτρεψε τα πάντα, εννοείτε ότι στο άμεσο μέλλον δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι» συμπλήρωσε, επίσης, η Αλεξάνδρα Ούστα.