Γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι πάσχει από νευρική ανορεξία – Μαμά συγγνώμη

Στην εκπομπή «Έχουμε και Λέμε» στο Νέο Κανάλι, με παρουσιάστριες την Αμέλια Αναστασάκη και την Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, βρέθηκε καλεσμένος ο Μιχάλης Λαγάνης. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε στον τηλεοπτικό «αέρα» ότι πάσχει από νευρική ανορεξία, αιφνιδιάζοντας τους συναδέλφους τους

«Μαμά συγγνώμη. Δεν σου είχα πει τίποτα. Νομίζω κάποια στιγμή έπρεπε να το κάνω. Αυτή τη στιγμή είμαι 61 κιλά. Είμαι 1,88. Έχω υπάρξει και 50 κιλά, έχω υπάρξει και 80 κιλά. Μέχρι το 1999 ήμουν ένας φυσιολογικότατος νέος. Ξαφνικά το 1999 μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις, άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα περίεργα. (…) Να ψειρίζω το φαγητό, να παίρνω θερμιδομετρητές. Άρχισα να βλέπω τον εαυτό μου χοντρό. Δείτε πως είμαι τώρα. Πολύς κόσμος συνδέει τη νευρική ανορεξία με την εικόνα της συγχωρεμένης της Νανάς Καραγιάννη και με κάποιους άλλους που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο. Δεν υπάρχει μόνο νευρική ανορεξία», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Λαγάνης.

Ενώ, συνέχισε λέγοντας: «Εγώ συγκεκριμένα σύμφωνα με διάγνωση, έχω ψυχογενής ανορεξία με χρόνια εμμονική διαταραχή. Είμαι σαν ένας χρήστης ναρκωτικών. Αν δεν κάνω τη δόση μου, που είναι να φάω τεράστιες ποσότητες φαγητού. Με έχετε δει μέσα τι τρώω. Αλλά εν αντιθέσει με τους βουλιμικούς που κάνουν εμετό, μετά πρέπει να περπατήσω άπειρα χιλιόμετρα. Αυτή η κατάσταση κρατάει 20 χρόνια».