ΓΣΕΕ: Ξύλο στη συνεδρίαση της Ολομέλειας!

Σε ρινγκ μετατράπηκε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΓΣΕΕ! Εικόνες απείρου κάλλους, με μέλη της Συνομοσπονδίας να έρχονται στα χέρια και να αλληλοβρίζονται! Δείτε τις εικόνες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

Μια… ωραία ατμόσφαιρα στη ΓΣΕΕ. Μόλις λίγες μέρες μετά τα όσα έγιναν στην Καλαμάτα και προκάλεσαν την ματαίωση του συνεδρίου, η προγραμματισμένη για την Τετάρτη (20.03.2019) συνεδρίαση της Ολομέλειας της Συνομοσπονδίας μετατράπηκε σε… αγώνα πυγμαχίας.

Οι φωτογραφίες και τα video είναι χαρακτηριστικές: ξύλο, βρισιές και εικόνες που δεν τιμούν κανέναν.

Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε τις εικόνες που μετέδωσε η ΕΡΤ

Η Ολομέλεια της ΓΣΕΕ επρόκειτο να συνεδριάσει για να πάρει αποφάσεις σχετικά με το 37ο συνέδριο, το οποίο επρόκειτο να γίνει στην Καλαμάτα αλλά μετά από διαμάχη της διοίκησης και του ΠΑΜΕ, τελικά αναβλήθηκε.

Η ένταση της Τετάρτης είχε τους ίδιους πρωταγωνιστές: μέλη του ΠΑΜΕ και μέλη που πρόσκεινται στη διοίκηση της ΓΣΕΕ. Το ΠΑΜΕ, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, απαίτησε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, καταγγέλλοντας εργοδοτικό συνδικαλισμό.

Τι προηγήθηκε πριν το… ξύλο

Η κόντρα της διοίκησης της ΓΣΕΕ με το ΠΑΜΕ κρατάει καιρό και κορυφώθηκε με αφορμή το συνέδριο, για το οποίο το ΠΑΜΕ είχε αντιρρήσεις ως προς τους συνέδρους.

Την περασμένη Παρασκευή, άλλωστε, όλη η Ελλάδα είδε τα όσα έγιναν στην Καλαμάτα, όταν μέλη του ΠΑΜΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας εισέβαλαν σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ΓΣΕΕ και το ξύλο δεν… αποφεύχθηκε ούτε εκείνο το βράδυ.

newsit.gr