Γυναίκα με δεμένα χέρια χτυπούσε κουδούνια μέσα στη νύχτα-Τη βρήκαν και το θρίλερ μόλις ξεκίνησε

 

Μια μυστηριώδης γυναίκα που κατεγράφη σε μια κάμερα παρακολούθησης να κυκλοφορεί απελπισμένη τη νύχτα με δεσμά στα χέρια της, πυροδότησε μια μεγάλη σειρά θεωριών συνωμοσίας, με κάποια ακραία σενάρια να φτάνουν ακόμη και στην κουβέντα για φάντασμα.

Η αλήθεια ήταν πολύ πιο δραματική όμως, αν και έκρυβε όντως τρόμο.

Η γυναίκα βρέθηκε, είναι ασφαλής και φυσικά δεν είχε σκοπό να προκαλέσει πανικό στο Μοντγκόμερι του Τέξας.

Η αναζήτηση ξεκίνησε αφού η γυναίκα άρχισε να χτυπά κουδούνια στη μέση της νύχτας.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή, κάτοικος στο Sunrise Ranch ξύπνησε στις 3 τη νύχτα όταν κάποιος του χτυπούσε το κουδούνι. Δεν άνοιξε την πόρτα, αλλά εξέτασε το υλικό της κάμερας, είδε έντρομος τη γυναίκα και παρέδωσε το βίντεο στην αστυνομία.

Οι αρχές διενήργησαν έρευνα από πόρτα σε πόρτα και κυκλοφόρησαν εικόνες της με σκοπό να βρεθεί κάποιος που να γνώριζε κάτι για την μυστηριώδη αυτή υπόθεση.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η γυναίκα, ηλικίας 32 ετών, βρέθηκε και πως πλέον είναι με την οικογένεια της. Η δραματική τροπή είναι πως ανακοινώθηκε ότι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Από το γραφείο του σερίφη της κομητείας λένε ότι εξακολουθεί να είναι ασαφές γιατί φορούσε δεσμά στα χέρια.   Το θρίλερ συνεχίστηκε όμως καθώς λίγο αφότου εντοπίστηκε η γυναίκα, βρέθηκε νεκρός ο 49χρονος φίλος της ο οποίος φέρεται να αυτοκτόνησε.

Ο φίλος της είχε αφήσει ένα σημείωμα αυτοκτονίας που βοήθησε τις αρχές να εντοπίσουν τη γυναίκα. Νωρίτερα ο άντρας είχε καλέσει στην αστυνομία και είχε πει πως θα αυτοκτονήσει.

Οι αρχές λένε πως η γυναίκα θα ανακριθεί για να ανακαλύψουν τη σειρά των γεγονότων που την οδήγησαν να περιφέρεται ημίγυμνη και να χτυπά κουδούνια στην κοινότητα Sunrise Ranch. Μέχρι τότε δεν θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά της και μόλις υπάρξουν νεότερα θα γίνουν νέες ανακοινώσεις.

Με πληροφορίες από BBC/ CNBC

Πηγή: www.lifo.gr