Δέσποινα Λεμονίτση: Η μαγευτική φωνή από τον Ωρωπό που συγκλόνισε στο VOICE (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα δικό μας ταλαντούχο κορίτσι, από τον Ωρωπό, η Δέσποινα Λεμονίτση, κέρδισε τις εντυπώσεις και μια θέση στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, με τη συμμετοχή της στο The Voice of Greece, το βράδυ της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου.

Η Δέσποινα, κόρη του γνωστού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Λεμονίτση, με την μαγευτική φωνή της επέλεξε να τραγουδήσει το “Just Hold me”, εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή, με τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά να την διεκδικούν για να την πάρουν στην ομάδα τους.

Με σπουδές στη φωνητική, με την υπέροχη παρουσία της και την άψογη ερμηνεία, της ξεχώρισε και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από όλη την επιτροπή.

Τη Δέσποινα Λεμονίτση μπορεί να την κέρδισε το Μαθηματικό, η μεγάλη της αγάπη όμως από τα παιδικά της χρόνια είναι το τραγούδι.

Συγχαρητήρια στο νέο ανερχόμενο αστέρι του πενταγράμμου και ευχόμαστε να φτάσει στον τελικό του VOICE κατακτώντας την πρωτιά που δικαιωματικά της αξίζει.

Ο Πάνος Μουζουράκης λίγα λεπτά μετά την παρουσία της, στην σελίδα του στο Facebook ανέβασε φωτογραφία της επί σκηνής, καλωσορίζοντας τη Δέσποινα στην ομάδα του.