Δήλωση σοκ από τον Π. Σγουρίδη

17.2.2016

Προχθές ο Παν. Σγουρίδης δήλωσε ότι «οι αγρότες δεν ξέρουν τι ζητάνε».και σήμερα προέβη σε μια νέα δήλωση με την οποία επιρρίπτει ευθύνες στους τρεις τελευταίους πρωθυπουργούς της χώρας και στον Αλ. Τσίπρα ότι παραπλάνησαν τους αγρότες

Μία δήλωση που αναμένεται να συζητηθεί από τον   υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων,  Παναγιώτης Σγουρίδης, ο οποίος «στόλισε» τον Αλέξη Τσίπρα ότι  παραπλάνησε τους αγρότες όπως ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Σγουρίδης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MAXIMUM 93,6  και αναφερόμενος στο θέμα των αγροτών είπε:  “Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν”.

“Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια” συνέχισε. Τότε, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: “Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός;”

“Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν…” απάντησε ο κ. Σγουρίδης.

“Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;” επέμεινε ο δημοσιογράφος.

“Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. ‘Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα” σημείωσε ο κ. Σγουρίδης.