Δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου Δ.Ε. Αφιδνών Σπύρου Καυκόπουλου

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Αφιδνών, Σπύρος Καυκόπουλος, από την παράταξη ‘Πρώτα ο Δημότης’, μετά από τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο οποίο έγινε ο απολογισμός για την πρόσφατη πυρκαγιά σε Αφίδνες, Ιπποκράτειο Πολιτεία και Δροσοπηγή, προέβη στην ακόλουθη δήλωση μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook:

“Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 18 Αυγούστου, όπου έγινε μια αποτίμηση της καταστροφής Κατέθεσα τις απόψεις μου εστιάζοντας στο υγειονομικό κομμάτι.

Επίσης ζήτησα την παραίτηση του Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου εκτιμώντας ότι δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στις υποχρεώσεις του.

Αντί της όποιας απάντησης η έστω μιας συγνώμης, δέχτηκε μια ανοίκεια επίθεση από τον κ. Δήμα ότι είμαι επαγγελματίας πολιτικός.

Δηλώνω, λοιπόν, ότι δεν είμαι ανεπάγγελτος και δεν περιμένω να ζήσω από την πολιτική. Ασχολούμαι με τα κοινά με μόνο στόχο να προσφέρω στον τόπο μου και στους συμπολίτες μου.

Έχω παρουσιάσει έργο που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Οι οποίες όποιες προσπάθειες σπίλωσης της    προσωπικότητάς μου και του έργου μου είναι καταδικασμένες να πέσουν στο κενό.

Δηλώνω ότι θα παραμείνω ενεργός στα κοινά και θα συνεχίσω να προσφέρω στους συμπολίτες και τον τόπο μου, ειδικότερα τούτες τις δύσκολες ώρες της καταστροφής που χρειάζεται να είμαστε δίπλα τους, ώστε να ξαναχτίσουμε την ζωή μας και την περιοχή μας!!!!”