Δήμαρχος Μάνδρας: Ούτε ο Τσίπρας ούτε η Δούρου μπήκαν στην πόλη

Αιχμές για την χθεσινή επίσκεψη που πραγματοποίησαν χθες στην πληγείσα από τις πλημμύρες Μάνδρα άφησε η δήμαρχος η πόλης μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Να έρθουν να δουν τις ζημιές. Εγώ τους είπα να μπουν στην πόλη. Ούτε η περιφερειάρχης, ούτε ο πρωθυπουργός δεν μπήκαν στην πόλη της Μάνδρας», είπε χαρακτηριστικά η δήμαρχος Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη.

Για μια ακόμη φορά όσο ο πρωθυπουργός κ. Αλ Τσίπρας όσο και η Περιφερειάρχης κα Ρένα Δούρου δεν μπήκαν στο κόπο να μπουν μέσα στη πόλη της Μάνδρας για να δουν τις καταστροφές. Πήγαν εκεί που τους πήγαν για να μην μπουν στο κάδρο της καταστροφής.

Το ίδιο ακριβώς έπραξαν και τον περασμένο Αύγουστο στις μεγάλες καταστρεπτικές πυρκαγιές στο Κάλαμο και το Καπανδρίτι. Και οι δύο σε ρόλο «παρατηρητών». Είναι το νέο επικοινωνιακό τρικ της δήθεν «αριστεράς του λαού».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της εκτίμησε ότι ο αριθμός των σπιτιών και των επιχειρήσεων που επλήγησαν είναι γύρω τα 1.500 ενώ τόνισε ότι θα χρειαστεί πολύ καιρός να αποκατασταθούν οι ζημιές γιατί όπως εξήγησε «έχουν καταστραφεί τα πάντα». «Έχουν καταστραφεί όλες οι υποδομές», είπε επίσης.

«Πρέπει να έρθουν μπουλντόζες και άλλα μηχανήματα για να καθαρίσει η πόλη», σημείωσε.

Η δήμαρχος της Μάνδρας απηύθυνε επίσης έκκληση προς του αρμόδιους και τον πρωθυπουργό να αποζημιωθούν οι πληγέντες.