Δήμαρχος Ωρωπού Γ. Γιασημάκης: “Απόλυτη προτεραιότητα τα παιδιά μας”

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και η Δημοτική αρχή, για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία, ο Δήμος Ωρωπού, τα έχει εξοπλίσει, έτσι ώστε το νέο ξεκίνημα να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Καθ’ όλη την περίοδο των περιοριστικών μέτρων,  ο Δήμος έχει προβεί στις απαραίτητες απολυμάνσεις σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα και εφοδιάστηκε με περισσότερα αντισηπτικά, μάσκες, θερμόμετρα και παγουρίνο τα οποία θα διανεμηθούν αύριο στους μαθητές.

Παρά τις αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες, λόγω της πανδημίας του COVID-19, καθώς και τις προϋποθέσεις που όρισε το Υπουργείο για το άνοιγμα των σχολείων, η Δημοτική Αρχή με προγραμματισμό και υπευθυνότητα φρόντισε, ώστε  ο απαραίτητος εξοπλισμός που απαιτείται να βρίσκεται έγκαιρα σε κάθε σχολική μονάδα, βάζοντας σε «απόλυτη προτεραιότητα τα παιδιά μας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δήμαρχος στο μήνυμά του.

Το μήνυμα του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη:

Απόλυτη προτεραιότητα τα παιδιά μας.

Μάσκες, αντισηπτικά, θερμόμετρα και παγουρίνο στα σχολεία μας….

Όλα έτοιμα για την φετινή σχολική χρονιά η οποία θα είναι διαφορετική για όλους: τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς…

Ως δημοτική αρχή έχουμε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι μας… Αυτά που είναι στις αρμοδιότητές μας αλλά και πέρα από αυτές…

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς, για την προσπάθειά τους…

Δύναμη και υπομονή κι όλα θα πάνε καλά…

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ