Δήμος Τανάγρας: Υπογραφή σύμβασης με Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για ανακατασκευή οδού στο Δήλεσι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ: «Υπογραφή σύμβασης με Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για ανακατασκευή οδού στο Δήλεσι»

 

Ο Δήμος Τανάγρας υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με αντικείμενο την βελτίωση – ανακατασκευή οδού πρόσβασης προς το κέντρο γεροντολογίας στο Δήλεσι.

Το παρόν έργο περιλαμβάνει την βελτίωση – ανακατασκευή με 3Α και ασφαλτικά της υφισταμένης οδού μήκους  1.300,00 m και πλάτους περίπου  6,00m που οδηγεί στο Κέντρο Γεροντολογίας στο  Δήλεσι, από την διασταύρωση με την Εθνική Οδό Δηλεσίου – Ωρωπού. Πιο συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει την πλήρη αποκατάσταση του κατεστραμμένου οδοστρώματος της οδού με νέο ασφαλτικό  τάπητα πάχους 5cm και δύο στρώσεις 3Α (10cm εκάστη) καθώς και εργασίες αποχέτευσης ομβρίων (σχάρες κλπ) και σήμανσης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σύμφωνα µε τη μελέτη στο ποσόν των 300.000,00 € με Φ.Π.Α και το έργο χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο Δήμος Τανάγρας αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο πόρο για να δημιουργήσει έργα, που αποσκοπούν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών του, σε όλη την επικράτεια του Δήμου. Ο Δήμαρχος Τανάγρας Β. Περγάλιας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια – και τον Περιφερειάρχη Κο Μπακογιάννη προσωπικά – για την άριστη συνεργασία που έχουν σε όλους τους τομείς και ειδικά για την επίτευξη έργων όπως το συγκεκριμένο.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της προγραμματικής σύμβαση που υπογράφτηκε:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ-ΣΥΜΒΑΣΗ-ΓΙΑ-ΤΗΝ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ-ΤΟΥ-ΕΡΓΟΥ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΟΔΟΥ-ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ-ΠΡΟΣ-ΤΟ-ΚΕΝΤΟ-ΓΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ.pdf