Δείγμα ανθρωπιάς από την οικογένεια του Νικ. Νικολόπουλου την ώρα της μεγάλης μάχης που δίνει η Νίκη.

1.6.2016

Η ανθρωπιά βρίσκεται στα δύσκολα. Το μεγαλείο της ψυχής συναντιέται σε ήρωες γονείς. Αυτό αποδεικνύει η απόφαση της Τασίας Μανωλοπούλου ,συζύγου του ανεξάρτητου  Βουλευτή Νικ Νικολόπουλου να δωρίσει τα όργανα της κόρης τους Νίκης, εάν δεν τα καταφέρει να ξεπεράσει την περιπέτειά της κι αυτό γιατί όλοι ελπίζουν, πλέον, σε ένα θαύμα καθώς  η άτυχη κοπέλα υπέστη το περασμένο Σάββατο πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς.

Η  κατάστασή της κρίνεται εξαιρετικά  δύσκολη, κάτι που περιέγραψε με μήνυμά της στο facebook η σύζυγος του βουλευτή. Η Τασία Μανωλοπούλου, ανάρτησε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, με το οποίο επιβεβαιώνει την είδηση και γνωστοποιεί ότι έχει λάβει την απόφαση, να δωρίσει τα όργανα της κόρης τους, σε περίπτωση που τελικά δεν τα καταφέρει.

Υπενθυμίζεται πως η 17χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάστασή της να είναι κρίσιμη.

Το μήνυμα της συζύγου του Νικολόπουλου στο facebook

«Όταν ένα αυτιστικό παιδί γεννιέται σε ένα “αυτιστικό” κράτος το μόνο όνειρο που μπορούν να κάνουν οι γονείς του, η οικογένεια του, είναι να ζήσει με αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής και ακόμα περισσότερο όταν αυτοί θα έχουν φύγει ή θα είναι ανήμποροι να το διαχειριστούν. Η εικόνα εφιάλτης είναι αυτή του παιδιού σου δεμένου σε κάγκελα. Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα ηρωικό στο να θες (εάν μπορέσεις) να βοηθήσεις όσους ανθρώπους γίνεται να βελτιώσουν τη ζωή τους κ ζήσουν υγιείς κ ευτυχισμένοι. δεν είναι ηρωισμός, δεν είναι καλοσύνη. είναι απλά η συνέχεια αυτού του δρόμου που ξεκινήσαμε στις 3/3/2000 χέρι – χέρι με τη Νίκη. λίγοι την καταλάβαιναν αλλά όσοι μπορούσαμε ξέρουμε τι θέλει να μας πει αυτή την ώρα».