Δεκτό το αίτημα του Βασίλη Δημάκη. Μεταφέρεται στις ανδρικές φυλακές Κορυδαλλού

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο στην ΕΡΤ η ίδια η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, η επιτροπή Μεταγωγών έκανε δεκτό το αίτημα του Βασίλη Δημάκη να μεταφερθεί στην δικαστική φυλακή Κορυδαλλού Ι.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να βάλει η ίδια την υπογραφή της στην απόφαση.

Να σημειωθεί ότι και την προηγούμενη φορά δεν υπέγραφε το αντίστοιχο έγγραφο για τη μεταφορά του.

Στην παρέμβασή της επέμεινε στον ισχυρισμό της ότι δεν στερήθηκε το δικαίωμα του κρατούμενου στην εκπαίδευση, ωστόσο, αυτό καταρρίπτεται από το ότι μόλις στις 25 Μαΐου κι ενώ είχε ήδη ξεκινήσει για τρίτη φορά απεργία πείνας και δίψας, η υποδιευθύντρια του καταστήματος κράτησης τον ενημέρωσε ότι μπορούσε να έχει πρόσβαση σε εγκατεστημένο ηλεκτρονικό υπολογιστή.

O κρατούμενος φοιτητής Βασίλης Δημάκης βρίσκεται εκ νέου σε απεργία πείνας και δίψας από το Σάββατο 23/5, κατηγορώντας ξανά τις αρμόδιες αρχές ότι, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, μετά από 29 ημέρες καραντίνας δεν έχει σταθεί δυνατό να βρεθεί ένας υπολογιστής και μια σύνδεση στο ίντερνετ για να συνεχίσει τις σπουδές του.

Λάβρος κατά της δημόσιας τηλεόρασης εμφανίστηκε ο συνήγορος του Βασίλη Δημάκη, Θανάσης Καμπαγιάννης, κατά την τοποθέτησή …

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO