Δελτίο Τύπου Αρβανίτικου Συλλόγου Καλάμου “ΜΠΕΣΑ”

Με μεγάλη επιτυχία, σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσία πολλών συγχωριανών και φίλων κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2015 την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στα γραφεία του Αρβανίτικου Συλλόγου Καλάμου «Μπέσα».
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη μας, τους προσκεκλημένους και φίλους του Συλλόγου που παρευρέθηκαν στην πρώτη εκδήλωση και στο καλωσόρισμα του 2015.
Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας μας Πατέρας Μιχάλης Βαλεοντής.
Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν εκτός από την πίτα και χειροποίητα γούρια φτιαγμένα από ζυμάρι που φιλοτέχνησαν μέλη του Συλλόγου.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν και ευχήθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ωρωπού κ. Δέδες Κωνσταντίνος , οι δημοτικοί σύμβουλοι  κκ Βάθης Ιωάννης, Θεοδώρου Ανδρέας, Πέππας Παναγιώτης.
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Κάλαμου κ. Χορμοβίτης Δημήτριος , οι Τοπικοί Σύμβουλοι κκ Λένα Κιούση , Κανούσης Γεώργιος , Παπαπέτρου Ιωάννης.
Ο Πρόεδρος της Νέας Ομοσπονδίας Συλλόγων Δήμου Ωρωπού κ .Αθανασόπουλος Παναγιώτης , ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλάμου Μπεσκα κ. Παπαδημητρίου Χρήστος , η κ. Ράνια Σιδερίδη Προεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Καλάμου , ο κ. Κώστας Πούλος για τον Α.Ο. Αμφιάραος , ο κ. Γιαννόπουλος Ιωσήφ από τον Σύλλογο Ασωπός Άνω Ωρωπού.
Με την παρουσία τους τίμησαν. και παρευρεθήκαν η κ. Αμαλία Σαμαρά μέλος του Δ.Σ. του Μπέσκα και η κ. Θεοδοσία Κοντογεωργιου από την Τοπική Εφημερίδα «Άποψη τώρα».
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για πολλοστή φορά αξίζει να εκφράσουμε στους χορηγούς και υποστηρικτές του Συλλόγου μας.
Στον κ. Νικολάου Νίκο για την δωρεάν ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και στον βοηθό του κ .Κιούση Ι. Δημήτριο.
Για την ευγενική δωρεά στον σύλλογο το ζεύγος Γεώργιο και Ειρήνη Βενετσάνου.
Το φλουρί βρήκε η αγαπητή κ. Παναγιώτα  Σταμέλου , στην όποια ευχόμαστε κάθε ευτυχία .Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά!!!
Έχοντας εσάς δίπλα μας θα συνεχίσουμε το έργο του Συλλόγου με αστείρευτο πάθος , μεράκι και όρεξη για δουλειά!!!
Με εκτίμηση
το Δ.Σ.