Δεν αρκεί το Facebook, απαιτούνται και πράξεις…

Διαβάζοντας την τελευταία ανακοίνωση της Δυναμικής Πολιτείας, διαπιστώνουμε ότι για ακόμη μια φορά η παράταξη της μειοψηφίας, αποτελεί τον πιο αδύναμο κρίκο στον Δήμο Ωρωπού. Εν  μέσω των σφοδρών καιρικών φαινομένων η Δυναμική Πολιτεία ακυρώνει κάθε προσπάθεια της δημοτικής αρχής να ανταποκριθεί στα πρωτόγνωρα και έντονα καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν τον Δήμο μας. Το χειρότερο όλων, είναι ότι ακυρώνει τις φιλότιμες προσπάθειες των υπαλλήλων του Δήμου μας, οι οποίοι με αυταπάρνηση πάλεψαν και παλεύουν ακόμα και σήμερα, σε ιδιαίτερα αντίξοες και επικίνδυνες καιρικές συνθήκες, προσφέροντας το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Αντίθετα, τεχνηέντως, τα γνωστά, κατευθυνόμενα και ρυπαρά παπαγαλάκια του Facebook, πάντα από την ασφάλεια του καναπέ τους, υποθάλπουν το έργο κάποιων ανθρώπων που τις τελευταίες ημέρες έχουν δουλέψει πολύ, έχουν κοιμηθεί ελάχιστα και έχουν φέρει σε ικανοποιητικό επίπεδο την διάνοιξη των οδών, δεδομένων των συνθηκών, αλλά και της μεγάλης έκτασης και ιδιομορφίας του Δήμου.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον επικεφαλής της παράταξης ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ, και δημοτικό σύμβουλο, κ. Μιχάλη Χασιώτη ο οποίος ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που επικοινώνησε με τον Δήμαρχο και έθεσε εαυτόν προς πάσα συνεισφορά  στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

Όσο για εσάς κύριοι της Δυναμικής Πολιτείας μπορείτε να παραμείνετε στην άνεση του καναπέ σας, να παίζετε με το Facebook (το μόνο που ξέρετε να κάνετε καλά) και να κάνετε  κουτσομπολιό καφενείου, αποτυχημένη μικροπολιτική, και κριτική από την ζεστασιά του σπιτιού σας, γιατί απλά δεν μπορείτε να προσφέρετε ουσιαστικά το παραμικρό στον τόπο μας.

AΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ