Δεν μου άρεσε καθόλου ο Σταμάτης Φασουλής στο J2US

Συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καριέρα του, στους ρόλους που έχει κληθεί να παίξει αλλά και για το γεγονός ότι αρκετοί ηθοποιοί επιλέγουν διαφορετικές ενασχολήσεις σε σχέση με το επάγγελμά τους.

Μου είπες ότι θέλεις να βλέπεις ηθοποιούς επάνω στο θεατρικό σανίδι κι όχι ανθρώπους που έχουν άλλες ενασχολήσεις.

Τα τελευταία χρόνια, διάφορες περσόνες της τηλεόρασης καταλαμβάνουν τη θέση των ηθοποιών στο θέατρο. Η τηλεόραση, που έχει γίνει ένα εύπεπτο είδος, δημιουργεί κάποια μοντέλα ανθρώπων που είναι εύκολο να μαζέψουν κοινό στο θέατρο ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν οι παραγωγοί. Τραγουδιστές, παρουσιαστές, μοντέλα, κάθε είδους. Οι ηθοποιοί έχουμε φτάσει να είμαστε 10.000, πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάποιος άξιος να παίξει έναν ρόλο που πρέπει να τον παίξει μια τηλεπερσόνα. Δεν συμφωνώ ούτε με το να γίνει παρουσιαστής ένας ηθοποιός… Έχει γίνει τέτοιο ανακάτεμα… Δεν συμφωνώ οι ηθοποιοί εξαναγκασμένοι από την οικονομική κρίση να κάνουν ό,τι να ‘ναι.  Αν κάποιος νομίζει ότι αυτοπροβάλλεται μέσα από ένα πάνελ ενός ριάλιτι, δεν είναι καλή προβολή.

Ο Σταμάτης Φασουλής δε σου άρεσε στο “Just the 2of us”

Όχι, καθόλου δε μου άρεσε, γιατί η πριν εικόνα του, είναι σε πλήρη αντίθεση μ’ αυτό που έκανε. Με στεναχωρεί αυτό ως ηθοποιό, να είναι ο Σταμάτης Φασουλής στην κριτική επιτροπή του “Just the 2of us”, γιατί ξέρω τι αξιόλογος ηθοποιός είναι αυτός ο άνθρωπος. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε πάνελ, δεν θα έπαιζα σε κανένα ριάλιτι, είναι τελείως έξω από τον χαρακτήρα μου. Δεν ξέρω πόσα πολλά λεφτά μπορεί να παίρνει κάποιος σ’ αυτά.