Δημήτρης Κωνσταντάρας: Ο πατέρας μου ήταν μερικώς αδιάφορος …..

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας μίλησε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» για τον πατέρα του, τον ηθοποιό Λάμπρο Κωνσταντάρα και το χαρακτήρα του και μοιράστηκε μια χαρακτηριστική στιγμή που θυμάται μαζί του.

«Ο πατέρας μου ήταν μερικώς αδιάφορος προς τα τεκταινόμενα εκτός της επαγγελματικής του δραστηριότητας. Εμένα μου είχε φανεί σκληρός γιατί δεν μου είχε δείξει την τρυφερότητα που θέλει ένα παιδί 12-14 ετών από τον πατέρα του. Αυτό αναπληρώθηκε αργότερα όταν μεγάλωσα και συνεργαστήκαμε και γίναμε και φίλοι, αλλά το κομμάτι με το μεγάλο κενό υπάρχει.»

Η πιο χαρακτηριστική εικόνα που θυμάται από τον πατέρα του…

«Όταν ήταν ακόμα άρρωστος και συνερχόταν από το πρώτο εγκεφαλικό, τον έβαλα με το ζόρι στο στούντιο να ηχογραφήσει κάτι δικά μου τραγούδια τα οποία τα βγάλαμε δίσκο. Τον έβλεπα ότι δυσκολευόταν αφόρητα, αλλά εκείνη τη στιγμή εγώ ήμουν παραγωγός του δίσκου. Και κατάλαβα τι πρόβλημα αντιμετωπίζει κάποιος άνθρωπος που πρέπει να είναι σκληρός ακόμα και στον ίδιο του τον πατέρα για να βγάλει τη δουλειά. Μίσησα τον εαυτό μου τότε, πήγα του ζήτησα συγγνώμη και μου είπε «κι εγώ το ίδιο θα έκανα».