Δημήτρης Μπιλίρης: Το ανερχόμενο αστέρι του Ωρωπού στο Bodybuilding

Είναι νέος, με εξαίρετο ήθος, ταλαντούχος και ανερχόμενο αστέρι στο Bodybuilding. Ο λόγος για τον 20χρονο Δημήτρη Μπιλίρη από το Μαρκόπουλο Ωρωπού, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά και κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία Junior στους πρόσφατους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που διοργάνωσε η WABBA στο ξενοδοχείο «Novotel».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του βετεράνου αθλητή του Bodybuilding, Χρήστου Παρνάσα («Mr Ελλάς» 1985-86 και «Mr Ακρόπολις» 1983), ο Δημήτρης Μπιλίρης είναι ένας νέος ταλαντούχος αθλητής ο οποίος, με την παρουσία του στο άθλημα και το σπάνιο σωματότυπό του, δίνει πολλές υποσχέσεις για διακρίσεις και επιτυχίες στο μέλλον.

Ο Δημήτρης Μπιλίρης γυμνάζεται καθημερινά αρκετές ώρες, γιατί στόχος του είναι  η κατάκτηση του γενικού τίτλου τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με τους ειδικούς έχει τεράστιες δυνατότητες. Μπορεί να πετύχει και να αφήσει εποχή στο άθλημα του Bodybuilding.

Ο ίδιος δηλώνει πως «το Bodybuildin σε κάνει να γνωρίσεις τα όρια σου, την πειθαρχία και την ευγενή άμιλλα στον αθλητισμό», εξηγώντας γιατί ένα νέο παιδί είναι σημαντικό να ασχοληθεί με το άθλημα.