Δημήτρης Πιατάς: Είναι ο Κασσελάκης διαφορετικότητα ή είναι κανονικότητα του κερατά;

Τα σχόλια για Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα παραχώρησε ο ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Η Αριστερά διεκδίκησε τη διαφορετικότητα, αυτό το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον και σημαντικό. Είναι ο Κασσελάκης διαφορετικότητα ή είναι κανονικότητα του κερατά;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Πιατάς.

«Δεν συνεργάστηκα ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή ο Πέτρος είναι στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να βρεθεί ένας ταλαντούχος κωμικός ηθοποιός, ο οποίος βάλλεται και δεν πρόσεξε και ο ίδιος τις συμπεριφορές του και τιμωρήθηκε» σημείωσε ο ηθοποιός.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας ευφυής συνάδελφός μου. Έχει χαθεί η φιλία μου με τον Γιώργο πριν συμβούν αυτά τα πράγματα για λόγους ότι και οι φίλοι μαλώνουν κάποια στιγμή. Σε ό,τι αφορά στην ιδιοφυΐα του και την αξία του, χτυπάω προσοχή. Δεν ξέρω αν θα συνεργαζόμουν τώρα πια μαζί του» επεσήμανε ο Δημήτρης Πιατάς.

newsbeast.gr