Δημοτικό Ωδείο Ωρωπού: Σεμινάριο πιάνου με τον διεθνούς φήμης Σολίστα, Μαέστρο & Καθηγητή Δημήτρη Τουφεξή

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Πιάνου με τον διεθνούς φήμης Σολίστα, Μαέστρο & Καθηγητή ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥΦΕΞΗ που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Ωρωπού, υπό την Αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ωρωπού (Κ.Ε.Δ.Ω.), που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου 2022.

Ο μαέστρος άκουσε προσεχτικά τους μαθητές, προσεγγίζοντας και συμβουλεύοντάς τους με μοναδικό και απόλυτα παιδαγωγικό τρόπο, ενώ οι καθηγητές είχαν τη ευκαιρία να ακούσουν θέματα που αφορούν τόσο την τεχνική του οργάνου, όσο και για την μουσική εκτέλεση. Τα παιδιά και οι γονείς στο τέλος της ημέρας ήταν ενθουσιασμένοι και εξέφρασαν το πόσο πολύ τους είχε εμπνεύσει ο αγαπητός αυτός καθηγητής.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν μαθητές και καθηγητές του Ωδείου. Τα έξοδα καλύφθηκαν ολοκληρωτικά από την Κ.Ε.Δ.Ω.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω.  Άγγελος Χατζηιωάννου δέχτηκε συγχαρητήρια από τον Μαέστρο για την στήριξή του και η  Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Χάνδρου Κωνσταντίνα για την άψογη, από όλες τις πλευρές, διοργάνωση. Συγχαρητήρια δέχθηκαν και οι δάσκαλοι, για την καθοδήγηση και διδασκαλία που προσφέρουν, όπως και τα τόσο ταλαντούχα παιδιά.

Το σεμινάριο αυτό δικαιώνει το Δημοτικό Ωδείο για τη θέση που διακατέχει στο Δήμο, για αυτό ευχόμαστε να παραμείνει ως θεσμός και να γίνει κοιτίδα γνώσης και πολιτισμικής προσφοράς, που διαρκώς θα αναβαθμίζει το μουσικό και καλλιτεχνικό επίπεδο του Ωδείου.