Δημόσια Ομάδα στο Facebook για την “Υποστήριξη Δημιουργίας Δομής Β’θμιας Εκπαίδευσης ΕΑΕ ΕΕΕΚ στο Δήμο Ωρωπού”

Δημόσια Ομάδα στο Facebook με την ονομασία Υποστήριξη Δημιουργίας Δομής Β’θμιας Εκπαίδευσης  ΕΑΕ ΕΕΕΚ στο Δήμο Ωρωπού, δημιούργησε σήμερα η συγγραφέας κα Μαίρη Κασαμπαλάκου.

 

Απευθυνόμενη σε Γονείς, Εκπαιδευτικούς, Πρόσωπα της Δημοτικής. Αρχής και Δημοσιογράφους, αναφέρει ότι η Ομάδα αυτή είναι συνεργατικού χαρακτήρα.

Όπως γράφει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό, καλεί στη συγκεκριμένη Ομάδα συζήτησης και τεκμηρίωσης, όσους γονείς θέλουν να συστρατευτούν και να υποστηρίξουν, αριθμητικά και έμπρακτα, στο Υπουργείο Παιδείας τη δημιουργία δομής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Καλλικρατικό Δήμο Ωρωπού.

Η κα Κασαμπαλάκου παροτρύνει τους ενδιαφερόμενους γονείς να αγωνιστούν μαζί, καθώς μέσα από τη συλλογική προσπάθεια θα καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους για το δικαίωμα των παιδιών τους στην εκπαίδευση.

Σύμφωνα με όσα γράφει, η Δημοτική Αρχή Ωρωπού προσφέρει τη βοήθεια της για την επίτευξη αυτού του στόχου και η συνάντηση της κας Μ. Κασαμπαλάκου με τον Δήμαρχο κ. Θωμά Ρούσση ήταν θετική από όλες τις απόψεις.

Η κα Μ. Κασαμπαλάκου επισημαίνει ότι η Ομάδα αυτή είναι παιδαγωγικού και αρτιβιστικού χαρακτήρα, οπότε δεν θα δεχθεί πολιτικά σχόλια.

 

Επισκεφθείτε την Ομάδα: https://www.facebook.com/groups/1945878779035078/?pnref=story

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Συνάντηση του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θ. Ρούσση με τη συγγραφέα κα Μ. Κασαμπαλάκου για τη στέγαση της Β’μιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής