ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ Ι. ΛΙΑΠΗ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣA-ΧΡΥΣΟΣ Ο ΔΑΒΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Πολύ μεγάλη επιτυχία για την  πάλη των Οινοφύτων σημείωσαν οι αθλητές  του ΚΑΠΕΤΑΝ Ι.ΛΙΑΠΗ στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο εθνικό αθλητικό κέντρο Λάρισας. Οι διακρίσεις των αθλητών της πάλης  συνεχίζονται με ιδιαίτερα μεγάλες επιτυχίες.. Οι αθλητές των Οινοφύτων αγωνίσθηκαν με πάθος για τη διάκριση και με ιδιαίτερη επιμονή και προσπάθεια κατάφεραν να διακριθούν και να κατακτήσουν επάξια τις  πρώτες θέσεις.

Το άθλημα της πάλης διδάσκουν στο σύλλογο οι καθηγητές φυσικής αγωγής: ο Σερετίδης Ιωάννης και Τσιλιλής Αθανάσιος . Καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο άθλημα των ολυμπιονικών, οι οποίοι καθημερινά μεταλαμπαδεύουν τα μυστικά της πάλης στους μαθητές του συλλόγου.

Με ιδιαίτερη μαχητικότητα ο ΔΑΒΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ κατάφερε να κερδίσει τους αντιπάλους του  και έτσι κατέκτησε τη 1η θέση στην κατηγορία των 66 κιλών. Στους ίδιους αγώνες αγωνίσθηκε και ο αθλητής  ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ  ο οποίος  κατάφερε να κερδίσει με ιδιαίτερη άνεση τους αντιπάλους του και να διακριθεί κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο τόσο στο πρωτάθλημα ανδρών όσο και στο εφήβων στην κατηγορία των 85 κιλών. Επίσης την δεύτερη θέση στο βάθρο κατέκτησε ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  ο οποίος για μια ακόμη φορά απέδειξε σε πόσο καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται. Τέλος την Τρίτη θέση κατέκτησαν ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ , ΕΡΙΟΝ ΝΤΟΥΖΑ και ΡΟΥΣΕΒ ΧΡΗΣΤΟΣ

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μέσω του τύπου θέλει για μία ακόμη φορά να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές που επάξια εκπροσώπησαν το σύλλογο και τα Οινόφυτα και κατάφεραν για μια ακόμη φορά να κατακτήσουν τις θέσεις στο βάθρο. Επίσης συγχαίρει και τους προπονητές του συλλόγου Σερετίδη Ιωάννη και Τσιλιλή Αθανάσιο οι οποίοι συνόδεψαν τους αθλητές και τους στήριξαν στην όλη τους προσπάθεια για διάκριση.