Δικηγόρος Ιωάννας: Δεν μπορεί να βγει στο φως-Λιώσανε οι τοίχοι όπου ακούμπησε το βιτριόλι

“Έλιωσαν οι τοίχοι όπου ακούμπησε το βιτριόλι” είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Α. Λύτρας – “Το ένα της αφτί έχει εξαφανιστεί”.

“Η Ιωάννα είναι μόνιμα στο σπίτι και δεν μπορεί να βγει στο φως” περιέγραψε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, ένα χρόνο μετά την αποτρόπαιη επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στην Καλλιθέα από την 35χρονη Έφη Κακαράντζουλα.

“Έλιωσαν οι τοίχοι όπου ακούμπησε το βιτριόλι”

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Λύτρας ανέφερε: “Αποφάνθηκε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ότι η κατηγορούμενη κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Είχε ισχυριστεί ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά να της κάνει απλά ζημίες, αλλά το βούλευμα αναφέρεται σε τόσο μεγάλη ποσότητα, που λιώσανε οι τοίχοι όπου ακούμπησε το υγρό με αποτέλεσμα να έχει συμβεί αυτή η βλάβη στην κοπέλα”.

Και συμπλήρωσε: “Ένα νέο κορίτσι κλεισμένο μες στο σπίτι, με αφόρητους πόνους, να μην μπορεί να κυκλοφορήσει σχεδόν ένα χρόνο μετά. (Η κατηγορούμενη) την παρακολουθούσε, είχε βάλει GPS, είχε κάνει πρόβα του εγκλήματος, είχε πακιστανικό τηλέφωνο για να μην την εντοπίσουν, είχε μεταμφιεστεί… Ούτε σε ταινία” τόνισε ο δικηγόρος της Ιωάννας, κάνοντας λόγο για ζήλεια και μίσος.

“Το ένα της αφτί έχει εξαφανιστεί”

Όπως τόνισε ο κ. Λύτρας, “με τη βλάβη που έχει η Ιωάννα είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθει… Το ένα της αφτί έχει εξαφανιστεί, το μάτι της έχει πρόβλημα, κυκλοφορεί μόνιμα με μάσκα, δεν κάνει να εκτεθεί στο φως γιατί πονάει πάρα πολύ, έχει κάνει ήδη 8 χειρουργεία και πρόκειται να κάνει πάρα πολλά ακόμα. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα κάνει άλλα 10 χειρουργεία”.

“Δεν εργάζεται, δεν πληρώνεται, και είναι ένα κορίτσι με ελάχιστα χρήματα” τόνισε ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας παράλληλα το βαρύ κόστος των διορθωτικών επεμβάσεων.

thetoc.gr